News Flash:

Simona Gherghe a devenit mama... de imprumut

3 Decembrie 2014
1589 Vizualizari | 0 Comentarii
Simona Gherghe, prezentatoarea emisiunii “Acces Direct” isi doreste sa fiemama. Blonda a “rechizitionat” fetita unor prieteni si radia de fericire jucandu-se cu micuta.

Ea a recunoscut apoi ca a ajuns la varsta cand ar trebui sa se puna pe treaba in aceasta privinta. Are de trecut insa un obstacol...

O recenta incursiune a prezentatoarei TV la mall, alaturi de prietenul ei, Razvan Sandulescu, a binedispus-o pe blondina de la Antena 1, iar paparazzi “Ciao!” au fost pe faza si au imortalizat scena. Simona Gherghe s-a intalnit cu prietenii ei si cu fetita lor, pe care a luat-o in brate, a gadilit-o si s-a invartit cu ea, amandoua razand cu gura pana la urechi.

Intreaga scena o puteti urmari in cel mai recent numar al revistei Ciao!, unde de altfel, Simona Gherghe a facut si primele marturisiri despre intentia ei de a deveni mama.

“Ma gandesc ca am 37 de ani si poate ca ar trebui sa ma ocup si de lucrul asta, de a avea un copil, dar cand o vrea Dumnezeu, ca nu e ca si cum iti faci programare. Cand o fi sa se intample, as fi mai mult decat fericita. Mie imi plac foarte mult copiii si am o relatie speciala cu copiii prietenilor. Sunt convinsa ca m-as descurca foarte bine in rolul de mama” a declarat Simona Gherghe.

Galerie Foto


simona gherghe mama fetita prieteni fericire micuta varsta obstacol
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1375 (s) | 32 queries | Mysql time :0.007132 (s)