News Flash:

Sile Camataru si alte doua persoane, arestati preventiv in dosarul de proxenetism

9 Noiembrie 2014
1252 Vizualizari | 0 Comentarii
Vasile Balint, zis Sile Camataru, si alte doua persoane au fost arestati preventiv, sambata, de Judecatoria Sectorului 1, pentru proxenetism, in cazul altor 19 persoane retinute in acelasi dosar, instanta dispunand masura arestului la domiciliu sau controlul judiciar.
Procurorii Parchetului Judecatoriei Sectorului 1 au retinut 22 de persoane in urma perchezitiilor care au avut loc vineri in Bucuresti si noua judete, la locuintele unor persoane suspectate de proxenetism si la cazinouri din Capitala, unde ar fi racolat clienti, majoritatea cetateni straini, de la care ar fi cerut intre 100 si 700 de euro pentru a intretine acte sexuale cu prostituate.
Astfel, au fost retinuti Vasile Balint, zis Sile Camataru, Adrian Panduru, zis Limba, Teodor Ion, zis Teo, Adrian Catalin Panduru, Victor Ionescu, Florentina Dragomir, Miruna Raluca Aleca, Elena Raileanu, Mihaela Manu, Sebahattin Olgun, Julya Mazirov, Haim Mordechai Rosenstein, Liron Halevi si Lucia Estera Schwartz.
De asemenea, procurorii i-au retinut pe Alexandru Boboruta - administratorul unui salon de masaj, Amiran Dzanashvili, Mazal Tov Israel si Mohamad Mounir Zahi - toti din conducerea unor cazinouri, unele care functioneaza in incinta unor hoteluri de lux din Capitala. Mediafax.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1281 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008698 (s)