News Flash:

Sigur nu stiai asta! Ce isi doreste un barbat de la o femeie cu adevarat?

6 August 2015
1256 Vizualizari | 0 Comentarii
horoscop dragobete
Orice relatie se construieste, in ziua de azi, mai mult sau mai putin, pecompromisuri: nu suntem perfecti, iar convietuirea impreuna inseamna, de multe ori, a lasa de la tine, a te orienta mai mult spre nevoile celuilalt si a te lasa, deseori, pe planul secund. Divahair.ro enumera o parte din atitudinele care asigura femeilor in avantaj:

1. O atitudine voioasa. O femeie vesela si pusa pe glume bune va iesi intotdeauna in evidenta. De cate ori nu ai auzit ca barbatii s-au indragostit de zambetul sau de privirea luminoasa a unei femei?

2. Pete de feminitate. Barbatii sunt atrasi de femeile diferite. Probabil ca nu te gandeai la acest lucru, insa unii reprezentanti ai sexului opus chiar sunt atenti la modul in care te imbraci sau privesti. O umbrela rosie intr-o zi ploioasa (cand toata lumea are unele monotone), increderea in sine, mersul unduitor, felul in care iti aranjezi hainele pe tine, aroma parfumului tau - toate il vor face sa intoarca privirea dupa tine.

3. Gesturile de flirt. Barbatilor nu le plac femeile reci, serioase in permanenta, care nu transmit nimic. Testeaza in oglinda toate miscarile care iti dau un aer seducator, dar in acelasi timp dulce si observa care te avantajeaza cel mai mult.

4. Subtilitate si mister. O femeie care se ofera pe tava nu va mentine prea mult timp interesul unui barbat. Reprezentantii sexului opus sunt fiinte vizuale, astfel ca se simt atrasi de mister si lucruri subtile. In concluzie, nu lasa niciodata ca piesele tale vestimentare sa dezvaluie mai mult decat ar trebui.
5. O voce seducatoare. Un timbru vocal dulce si sexy innebuneste orice barbat. Altfel de ce ar avea atata succes liniile erotice?

6. Sa ii ceara ajutorul. Ce isi doreste un barbat de la o femeie? Sa stie ca il apreciaza si ca are nevoie de el in viata ei. Arunca-i tot timpul un zambet atunci cand ii ceri sa te ajute si nu vei primi un refuz.

7. Echilibru emotional. Reprezentantii sexului opus nu se dau in vant dupa dramele de natura feminina, asa ca nu ar trebui sa il sufoci niciodata cu problemele tale. Acest lucru nu inseamna ca nu ar trebui sa-ti arati emotiile, insa nici nu este bine sa exagerezi la acest capitol.

8. Independenta. Nu stii ce isi doreste un barbat de la o femeie? Afla ca il atrage modul in care stii sa te descurci in viata si siguranta cu care iei decizii.

9. Spontaneitate. Aceasta caracteristica nu ar trebui sa lipseasca niciodata unei femei. Nu uita ca monotonia sperie intotdeauna barbatii, astfel ca trebuie sa fii pregatita mereu pentru ceva nou.

10. Onestitate. Increderea se castiga prin onestitate si orice barbat si-ar dori sa aiba langa el o persoana pe care se poate baza si cu care poate construi ceva durabil.

relatie compromisuri 8 independenta 9 spontaneitate 10 onestitate
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1121 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006074 (s)