News Flash:

Sigur nu stiai asta! Care este DURATA NORMALA a unui CONTACT SEXUAL!

15 Decembrie 2016
1205 Vizualizari | 0 Comentarii
pozitie fantezie
Medicul urolog Harry Fisch, expert in probleme legate de sexualitate, a prezentat cele mai delicate situatii pe care le intalneste la cuplurile care ii cer ajutorul.
Potrivit medicului, care lucreaza la Spitalul Presbyterian din New York, un cuplu are in medie doar doua sau trei contacte sexuale pe saptamana.
Tinerii in jur de 20 de ani fac sex mai des, o data la doua sau trei zile, iar cuplurile care au intre 30-50 de ani doar de doua ori pe saptamana. Dupa 50 de ani, frecventa contactelor intime scade si mai mult.
In cazul relatiilor stabile, un cuplu care este format recent face sex aproape zilnic, iar in timp aceste intalniri intime sunt mai rare.
Unele cupluri tin la frecventa acestor contacte sexuale, in timp ce pentru altele conteaza doar calitatea sexului, nu si cantitatea.
Problema este insa ca aproximativ 45% dintre barbati ejaculeaza dupa doar 2 minute de la penetrarea partenerei, timp insuficient pentru ca o femeie normala sa fie satisfacuta. De obicei, o femeie are nevoie de 5-7 minute ca sa ajunga la orgasm, spune medicul.
Durata medie, normala, a unui contact sexual este de 7,3 minute, iar barbatii care au orgasm dupa mai putin de 2 minute sau dupa mai mult de 40 de minute ar trebui sa consulte un medic specialist.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1116 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005831 (s)