News Flash:

Sia a publicat pe internet o fotografie in care apare nud, pentru a impiedica vanzarea imaginii de catre paparazzi: Pastrati-va banii!

9 Noiembrie 2017
1092 Vizualizari | 0 Comentarii
sia

Cântăreaţa Sia a publicat pe internet, luni, o fotografie în care apare nud, pentru a împiedica vânzarea imaginii de către paparazzi, îndemnându-şi fanii să facă economie, informează The Independent.

Artista, care este cunoscută pentru că apare de cele mai multe ori cu faţa acoperită de măşti sau peruci, a publicat fotografia alături de mesajul: ”Se pare că cineva încearcă să le vândă fanilor mei fotografii nud cu mine. Păstraţi-vă banii, uitaţi-o aici, pe gratis. În fiecare zi este Crăciun (cu referire la ”Everyday is Christmas”, albumul cu melodii de Crăciun pe care îl va lansa în această lună, n.r.)”.

Mesajul ei sugerează că o agenţie foto a încercat să vândă 15 fotografii cu cântăreaţa, în cel puţin una dintre acestea artista apărând nud. Deşi fotografiile conţin denumirea agenţiei americane FameFlyNet, nu este clar dacă aceasta a anunţat vânzarea imaginilor.

Fanii cântăreţei au apreciat gestul artistei, cu mai multe GIF-uri şi mesaje precum: ”Eşti o legendă” şi ”Te iubesc atât de mult!”.

Sia Kate Isobelle Furler (născută pe 18 decembrie 1975, în Australia), cunoscută sub numele de Sia, este cântăreaţă, compozitoare şi producătoare. A lansat şapte albume de studio şi cinci albume live. A fost nominalizată de opt ori la premiile Grammy. În 2016, ea a lansat albumul ”This is Acting” şi a susţinut un concert în Piaţa Constituţiei din Bucureşti. Pe 17 noiembrie îşi va lansa primul album de Crăciun, ”Everyday is Christmas”.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1221 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007101 (s)