News Flash:

Si-a incendiat masina, dupa ce a comis un accident

3 Februarie 2015
1378 Vizualizari | 0 Comentarii
Gest extrem al unui barbat de 35 de ani din Varias, judetul Timis. El si-a dat foc la propria masina, pentru a ascunde urmele unui accident rutier cu fuga, in care a fost implicat.
Accidentul s-a petrecut sambata pe raza localitatii Varias. Soferul de 35 de ani circula pe o straduta laterala si la un moment dat a acrosat un alt autoturism caruia nu i-a acordat prioritate. Imediat dupa producerea accidentului, conducatorul auto vinovat a plecat, insa fara a avea permisiunea politistilor.
„In urma investigatiilor efectuate, politistii au reusit identificarea si depistarea acestuia, fiind un barbat de 35 de ani, din localitatea Varias. Extinzand cercetarile, politistii au stabilit ca barbatul, dupa producerea accidentului, ar fi ascuns autoturismul pe un camp, dupa care, l-ar fi incendiat”, povestesc oamenii legii.
Soferul le-a povestit politistilor ca a fugit pentru ca masina era neinmatriculata, iar el nu poseda permis de conducere. Barbatul s-a ales acum cu dosar penal pentru infractiunile sale si a fost retinut pentru urmatoarele 24 de ore, scrie tion.ro.
In editia de luni a TionTV veti putea urmari imagini cu momentul impactului dintre cele doua masini, surprinse de camerele de supraveghere montate in Varias.

gest extrem judetul timis
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1221 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005519 (s)