News Flash:

Si-a asteptat prietenul timp de 10 zile. Cand in sfarsit s-a intors acasa, reactia ei a fost uimitoare - VIDEO

10 Decembrie 2016
1018 Vizualizari | 0 Comentarii
pisi si caine
Animalele de companie au felul lor propriu de a-si exprima afectiunea, mai ales atunci cand se regasesc dupa o despartire mai lunga. E de ajuns sa privim imaginile de mai sus pentru a intelege relatia speciala dintre aceasta pisica neagra si prietenul ei cel mai bun, cainele.
Nu se poate sa nu ne emotionam la reactia nepretuita a acestei pisicute care il intampina pe prietenul ei, un caine negricios alaturi de care locuieste in acelasi apartament. Se pare ca i-a lipsit foarte mult prezenta lui, drept urmare in momentul cand patrupedul intra pe usa, felina il imbratiseaza cu multa afectivitate.
E atat de adorabila cum cu labutele din fata il imbratiseaza ca un copil care isi revede dupa mult timp un prieten drag, scrie livebiz.ro. Desi cainele pare ca „se rusineaza” de comportamentul cu totul neasteptat al pisicii si bate in retragere, nu poate rezista reactiei ei nepretuite de a-l imbratisa.
In mod sigur cele doua animale petrec mult timp impreuna, iar atunci cand sunt despartite dintr-un motiv sau altul sunt triste. Stapanii lor trebuie sa fie foarte mandri de comportamentul educat si plin de afectiune al acestor animale de companie.

Galerie Video


pisica neagra cainele
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1313 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006643 (s)