News Flash:

Sfaturi utile de la stomatologi: Cum sa scap de tartru si sa-mi albesc dantura in numai 4 minute

26 Octombrie 2017
1209 Vizualizari | 0 Comentarii
dantura
Dintii sunt de o mare importanta pentru sanatatea noastra. Pe langa faptul ca ei trebuie sa fie sanatosi, trebuie sa fie si frumosi. Zambetul infrumuseteaza orice persoana. De aceea dintii trebuie sa arate impecabil.
In continuare va propunem cateva metode de albire a dintilor acasa.

Bicarbonat de sodiu
O lingurita de bicarbonat de sodiu si o priza de sare indeparteaza foarte bine stratul gri de pe dinti. Ei se pot albi cu cateva nuante mai mult. Pentru a albi zambetul, inmuiati in apa periuta de dinti si aplicati pe ea compozitia preparata. Apoi spalati-va pur si simplu pe dinti si clatiti gura. Bicarbonatul de sodiu nu dauneaza cavitatii bucale, dar nu se recomanda sa exagerati cu acest produs.

Gel de aloe vera

Intr-un pahar cu apa adaugati 0.5 pahare de bicarbonat de sodiu, 1 lingurita de gel de aloe vera, 10 picaturi de ulei esential de lamaie si 4 lingurite de glicerina vegetala. Amestecati foarte bine si turnati compozitia intr-un recipient pentru pastrare. Folositi acest remediu in fiecare zi si veti uita pentru totdeauna de depuneri de calcar si pietre!

Coaja de portocale
O metoda rapida si usoara este curatarea dintilor cu coaja de portocale. Pentru a indeparta depunerile de pe dinti, frecati-i cu coaja de portocale, dupa care mai tineti-o in gura inca 10 minute.
O alta utilizare a cojii de citrice, doar ca de aceasta data vom folosi partea alba. Maruntiti in rasnita si adaugati-o in pasta de dinti. Poate fi utilizata in fiecare zi, deoarece ajuta la inlaturarea microorganismelor daunatoare din cavitatea bucala si este un inalbitor natural al smaltului ingalbenit.
Dupa albire dintii devin mai sensibili, de aceea trebui sa fortificati smaltul si gingiile.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1178 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006548 (s)