News Flash:

Sfaturi pentru un orgasm desavarsit! Tine cont de aceste sfaturi daca vrei sa ajungi la placerea suprema in pat

5 Decembrie 2015
1715 Vizualizari | 0 Comentarii
orgasm femeie2
Daca vrei sa atingi placerea maxima in pat, iata cateva sfaturi de urmat. 
Incepe in pozitia obisnuita a misionarului, cu picioarele desfacute doar cat sa-l lasi sa te patrunda. Calea de acces e stramta, deci stimularea e mai intensa pentru tine. Apoi, el se ridica mai sus cu cativa centimetri, astfel incat pelvisul lui sa fie aliniat cu al tau. Roaga-l sa-si aseze bratele de-o parte si de alta a corpului tau si sa se sprijine usurel de tine. In loc de clasica miscare dinauntru-inafara, propune-i sa se legene in fata si in spate, penetrarea luand o curba ascendenta.Misca-te in sincron cu el si clitorisul se va izbi voluptuos de baza penisului iubitului tau.

Mainile lui sunt libere sa-ti exploreze tot corpul, ajungand in cele mai ascunse zone ale sexului tau. Un alt avantaj pasionant: e o pozitie perfecta pentru opartida lunga si languroasa.
Cum procedezi: Asaza-l intr-un scaun fara brate. Incaleca-l, cu fata inspre el si ia-i in primire instrumentul infierbantat. Cu picioarele ferm sprijinite in podea pentru echilibru, tine-te de umerii lui in timp ce te misti in sus si in jos. Poti sa supralicitezi placerea clipei, aplecandu-te in fata sau in spate pentru a experimenta diverse unghiuri. Daca vrei o patrundere mai adanca, porunceste-i sa te apuce de fese si sa te aduca mai aproape in timp ce tu iti rotesti coapsele si te unduiesti in opturi ametitoare.

E pozitia clasica a misionarului, cu un mic plus: penetrarea are loc dintr-un unghi mai inalt, creandu-se astfel presiune asupra clitorisului cu fiecare avant. In acest du-te-vino, are loc o innebunitoare frictiune a labiilor ce adauga stimulare clitoridiana indirecta.
Cum procedezi: Intinde-ti iubitul pe spate, cu bratele pe langa corp. Incaleca-l si lasa-te sa aluneci in sa. Odata ce l-ai invaluit in causul sexului tau, apleaca-te in fata, sprijinandu-te in maini. Incet, ridica-ti picioarele asa incat sa ajunga deasupra picioarelor lui. Tine-ti varful talpilor incordate si incearca sa mentii pelvisurile aliniate. In timp ce te misti inainte si inapoi, lipeste-te cat mai strans de trupul lui. Cu siguranta, marea suprafata de frictiune si, prin urmare, stimularea clitoridiana aferenta vor produce mici explozii de placere.
 De data asta, tu te afli la "pupitrul de comanda", deci te vei bucura de o binemeritata portie de alunecare. Fiind deasupra, ai haturile si poti sa controlezi presiunea si frecventa miscarilor.
Cum procedezi: Intinde-te intr-o parte si indeamna-l sa faca la fel, in spatele tau. Nu va ezita, iti garantam, si-i vei simti intr-o clipita rasuflarea excitata si nerabdatoare in ceafa. Infasoara-ti picioarele in jurul piciorului lui indreptat in sus, trage-l mai aproape, impinge-ti bazinul inspre el in timp ce te patrunde. Ia-l de mana si arata-i cum ti-ar placea sa-ti atinga clitorisul.

pelvisul curba ascendenta sexului tau partida lunga penetrarea
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1185 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006875 (s)