News Flash:

Sfaturi pentru a avea un fund apetisant si sexy

25 Ianuarie 2015
1757 Vizualizari | 0 Comentarii

Daca vrei sa ai un fund sexy si apetisant, urmeaza cateva sfaturi. Decizia e a dvs. dacă vreti sa va supuneti unei interventii chirurgicale sau, perseverenta prin diete, exercitii fizice si masaj va atinge fundul visat. Există mai multe opţiuni.


Masajul este un instrument bine cunoscut pentru faptul că ajută la eliminarea celui mai mare duşman al unui fund frumos – celulita. Oamenii de stiinta recomanda un masaj uscat, cu par natural, care ar trebui să fie utilizat pentru înroşirea feţei.

La început, folosiţi o perie moale pană cand te obişnuieşti, dar mai tarziu este mai bine sa folositi o perie cu peri aspri. După frecare, frectionati cu multa cremă. Cerinţa următoare importanta este dieta. Limitati-va la mai putina mancare, uitati de produsele bogate in calorii, grasimi si alimente conservate. Dieta ar trebui să includă substanţe bogate în celuloză, cele mai utile sunt telina, morcovi şi sfeclă. Este recomandabil sa se reduca cat mai mult posibil sare, cafea, zahăr şi alcool.
Faceti executaţii în parc sau mergeti la sala de sport, 3-4 clase de exerciţii va salva situaţia. Ascultati muzica, luati gantere şi lucrati 30 de minute, recomandat de instructori, este sa petreceti în fiecare zi.


fundul visat masajul perie moale dieta
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1162 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004586 (s)