News Flash:

SFARSIT CUMPLIT pentru femeia decedata la locul de munca. A cazut in casa liftului si a murit inecata

18 Februarie 2017
1225 Vizualizari | 0 Comentarii
maria budeanu
Raportul preliminar al autopsiei in cazul Mariei Budeanu a relevat modul in care s-a produs decesul. Medicii au constatat ca aceasta ar fi murit inecata, dupa ce a cazut de la inaltime. Cei care au descoperit trupul neinsufletit povestesc ca in putul liftului in care a cazut victima era apa cu adancimea de aproximativ un metru. Intre timp familia se pregateste sa o conduca pe Maria Budeanu pe ultimul drum.
Imediat dupa ce criminalistii au terminat cercetarea la fata locului, trupul Mariei Budeanu a fost dus la Institutul de Medicina Legala pentru autopsie. Medicii de acolo au stabilit ca femeia ar fi murit inecata dupa ce a cazut de la inaltime, scrie tion.ro. Ancheta politistilor in acest caz continua pentru a afla cu exactitate cum a fost posibil ca Maria Budeanu sa isi gaseasca astfel sfarsitul.
Intre timp, rudele se pregatesc de inmormantare. Aceasta va avea loc sambata de la ora 13, in cimitirul din Calea Sagului, Capela 2. Priveghiul are loc la casa funerara din Calea Sagului pana la ora 22.

autopsie
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1105 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005773 (s)