News Flash:

Serena Williams a castigat Australian Open

1 Februarie 2015
1314 Vizualizari | 0 Comentarii
Jucatoarea americana Serena Williams, numarul 1 WTA, a invins-o pe sportiva rusa Maria Sarapova, locul 2 mondial, scor 6-3, 7-6 (7/5), si a castigat Australian Open pentru a sasea oara, dupa ce s-a impus si la editiile din 2003, 2005, 2007, 2009 si 2010.
Meciul a durat 111 minute.
Williams si Sarapova au mai fost adversare de 18 ori, iar jucatoarea americana castigase 16 din aceste confruntari. Sarapova s-a impus in fata lui Williams doar de doua ori, in 2004.
Serena Williams, in varsta de 33 de ani, a castigat al 19-lea titlu de Grand Slam si le-a depasit pe compatrioatele sale Martina Navratilova si Chris Evert. Recordul de titluri de Grand Slam in era Open este detinut de germanca Steffi Graf (22).
Serena Williams: Nu renuntati niciodata daca vreti sa realizati ceva
Jucatoarea Serena Williams, locul 1 WTA, a declarat, sambata, dupa ce a castigat turneul Australian Open, ca este extrem de onorata ca a jucat in finala cu Maria Sarapova si i-a sfatuit pe cei care vor sa realizeze ceva in viata sa nu renunte niciodata, informeaza wtatennis.com.
"Trebuie sa o felicit pe Maria. A jucat minunat. A jucat foarte bine si ne-a oferit o finala mare, nu doar pentru public, ci pentru tenisul feminin si toti sponsorii care ne sustin. Sunt onorata ca am jucat impotriva ta in finala", a spus Williams pe teren, adresandu-i-se pe final Mariei Sarapova.
"Nu am fost cea mai bogata cand am crescut, dar aveam o familie bogata sufleteste si eram sustinuta... Sa fiu aici, cu 19 titluri de Grand Slam, este ceva ce nu credeam ca se va intampla. Intram pe teren doar cu o minge, o racheta si o speranta. Era tot ce aveam. Asa ca nu renuntati niciodata voi cei care vreti sa realizati ceva sau sa deveniti cineva. Nu se stie niciodata ce se intampla sau pe cine poti inspira. Sunt extrem de onorata", a mai spus Serena Williams.
Sarapova: O felicit pe Serena, este o onoare sa joc impotriva ei
Sportiva rusa Maria Sarapova a declarat, sambata, dupa ce a pierdut finala turneului Australian Open, ca o felicita pe Serena Williams pentru castigarea trofeului si a subliniat ca este o onoare sa evolueze impotriva celei mai bune jucatoare din lume, informeaza wtatennis.com.
"In primul rand vreau sa o felicit pe Serena pentru ca a scris istorie si a jucat unul din cele mai bune meciuri ale sale. Este o onoare sa joc impotriva ei. Nu am invins-o de mult timp, dar imi place de fiecare data cand intru pe teren ca sa joc cu ea pentru ca este cea mai buna si ca jucatoare de tenis vrei sa evoluezi impotriva celei mai bune. Felicitari pentru aceasta performanta. Au fost doua saptamani lungi pentru mine. Aproape am fost eliminata in turul doi si mi-am oferit a doua sansa in acest turneu. Nu a fost suficient astazi, dar imi place mult aici", a spus Sarapova.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1281 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007968 (s)