News Flash:

Senatorul PSD Dan Sova, la DNA

5 Iunie 2015
1220 Vizualizari | 0 Comentarii
dan sova
Senatorul PSD Dan Sova a ajuns la DNA, vineri, la scurt timp de la plecarea lui Victor Ponta de la sediul Directiei Anticoruptie, unde premierului s-a adus la cunostinta ca este urmarit penal pentru fals in inscrisuri sub semnatura privata, complicitate la evaziune fiscala si spalare de bani.
Senatorul Dan Sova a ajuns la DNA in jurul orei 12.00, venind singur.
El a declarat, la intrarea in sediul DNA, referitor la faptul ca premierul a comis infractiunea de conflict de interes atunci cand l-a numit in functiile de ministru pentru relatia cu Parlamentul, ministru pentru Proiecte de infrastructura de interes national si investitii straine si ministru al Transporturilor, ca exclude ca premierul ar fi vinovat.
Premierul Victor Ponta a fost chemat la DNA, vineri, la ora 11.00, si i s-a adus la cunostinta caeste urmarit penal pentru fals in inscrisuri sub semnatura privata, complicitate la evaziune fiscala si spalare de bani, precum si pentru conflict de interese.
"Sunt suspect in dosarul lui Sova, pentru activitatea de avocat in 2007-2008 si, de asemenea, sunt in conflict de interese ca l-am propus pe Sova ministru. Am venit la DNA ca orice om normal, nu a dat nicio declaratie, o se ne cheme pentru declaratii", a spus Ponta la iesirea de la DNA.
Intrebat de presa daca va demisiona, Ponta a raspuns ca politica se face in Parlament, nu la DNA, si nu a mai dorit sa mai declare altceva. Mediafax.ro

dna directiei anticoruptie
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1197 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005466 (s)