News Flash:

Senatorul Daniel Zamfir, initiatorul Legii darii in plata, a trecut de la PNL la ALDE

17 Iunie 2018
844 Vizualizari | 0 Comentarii
zamfir

Daniel Zamfir, parlamentarul care a anuntat sambata seara ca va pleca din PNL, va trece la ALDE, Zamfir fiind prezent, la ora transmiterii stirii, alaturi de Calin Popescu Tariceanu, la o conferinta de presa.
"Nici azi nu sunt exclus din PNL, acel Consiliu nu a mai fost convocat de Orban. Am ramas pentru ca am crezut ca Orban nu reprezinta vocea, ca el si camarila sunt doar un derapaj. Nu mai pot continua in PNL. PNL a pierdut din cauza lui Orban bunul cel mai de pret pe care l-a cladit, si anume brandul de aparator al libertatatilor oamenilor. Azi, PNL este aparatorul abuzurilor. E poate cea mai rusinoasa era a PNL, cu cel mai rusinos presedinte", a declarat Daniel Zamfir.

Acesta spune ca a decis sa mearga alaturi de ALDE pentru ca "mai devreme sau mai tarziu liberalii care iubesc democratia ne vom intalni aici (n.r. ALDE). Nu e un troc intre mine si Tariceanu. Nu am venit in ALDE pentru functii".

Calin Popescu Tariceanu a anuntat, la randul sau, ca partidul va sustine mai departe proiectele lui Zamfir. "La PNL, semnalele pe care le-a dat Daniel Zamfir, proiectele de legi pe care le-a promovat, cele legate de limitarea sau evitarea abuzurilor in zona sistemului bancar au trecut prin Senat prin votul PSD si ALDE, sunt in Camera si sper sa fie adoptate si de Camera", a spus Tariceanu.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1139 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005447 (s)