News Flash:

Semnificatia cifrei 666: " Patimi cumplite care vor stapani lumea"

13 Noiembrie 2015
1471 Vizualizari | 0 Comentarii
numar 666
S-au spus si s-au scris multe despre "numarul Fiarei". Uneori, il putem vedea chiar si in videoclipurile unor vedete sau imprimat pe diverse produse. Totusi, in ce masura ne afecteaza acesta? O explicatie cu privire la semnificatia numarul666 a oferit-o parintele Ilie Cleopa. "Acesti trei de sase simbolizeaza trei patimi cumplite care vor stapani lumea in vremea din urma, si anume: pofta fara de minte, adica desfrau si betie cum n-a mai fost niciodata pe pamant; inchipuire pripita sau imaginatie pripita, care duce la secte, dezbinari de tot felul, boli sufletesti, vrajitorie, deznadejde si sinucidere; si al treilea sase inseamna manie fara judecata, adica ura intre oameni, razboaie, razbunare, crime de tot felul, cearta si tulburare intre crestini, intre parinti si copii, asa cum scrie la Sfanta Evanghelie. Toate aceste patimi, care sunt simbolizate prin numarul 666, stapanesc astazi tot pamantul, pana cand va veni sfarsitul lumii si judecata de apoi. (...) Deci raul din draci acesta este: pofta fara minte, inchipuire pripita si manie fara judecata. Asta inseamna 666!", scrie in cartea "Ne vorbeste Parintele Cleopa".

Situatia are si aspecte pozitive

Parintele grec Daniil Gouvalis spunea: "Subiectul privind cifra 666 trece prin doua faze. O gravitate si o semnificatie are prima faza si o alta, a doua faza. In prima faza, numarul 666 il intalnim ici si colo, fie pe monede, fie pe haine sau vase, fie pe buletinele unor organizatii, fie pe calculator etc. In cea de-a doua faza, numarul 666 va avea sens pur religios si va fi legat de pozitia religioasa a fiecaruia dintre noi. (...) Primirea pe mana sau pe frunte a cifrei 666 va constitui un ritual oficial, o taina a anti-botezului si a anti-mirungerii. Aceasta va arata vadit ca individul respectiv l-a primit pe antihrist ca Dumnezeu adevarat si ca mantuitor. (...) Faptul ca in zilele noastre vedem ca numarul 666 este tot mai prezent, nu trebuie sa ne faca sa ne gandim doar la lucruri rele. Situatia aceasta are si cateva aspecte pozitive. Acceptam faptul ca, pe ce se inmulteste in jurul nostru aparitia numarului 666, ne apropiem de vremea celui fara de lege, desi nimeni nu poate stabili cu exactitate momentul cronologic al evenimentului". Acesta a continuat: "Cand vom intra in a doua faza a lui 666, atunci cand va fi intemeiata noua religie cu un nou dumnezeu, si cand se va pretinde un nou botez, atunci lucrurile se vor schimba. Atunci 666 nu va mai fi o simpla cifra, ci un om-satana".

La Bruxelles au o cladire intreaga cu 666

Si parintele Paisie Aghioritul a vorbit despre numarul 666. "In spatele «sistemului perfect», al «cartelei de ajutorare », al computerului de asigurare, se ascunde dictatura mondiala, sclavia lui Antihrist. «...ca sa-si puna semn pe mana lor cea dreapta sau pe frunte, incat nimeni sa nu poata cumpara sau vinde, decat numai cel ce are semnul, adica numele fiarei, sau numarul numelui fiarei. Aici este intelepciunea. Cine are pricepere sa socoteasca numarul fiarei, caci este numar de om. Si numarul ei este sase sute saizeci si sase» (Apocalipsa 13, 16-18)", a avertizat acesta, dupa cum se arata in cartea "Trezirea duhovniceasca". Parintele a adaugat: " La Bruxelles au o cladire intreaga cu 666, in care-si adapostesc computerul. Acest computer poate controla miliarde de oameni. Toate le vor fi cunoscute printr-o rasucire de buton. Unii europeni s-au impotrivit deoarece se tem de o dictatura mondiala. Incet-incet, dupa cartela si buletin de identitate, adica dupa «indosariere», vor inainta in mod viclean la pecetluire. Vor sili prin diferite mijloace viclene pentru ca oamenii sa primeasca pecetea pe frunte sau pe mana".

numarul fiarei 666 ilie cleopa daniil gouvalis dumnezeu bruxelles
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1173 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006781 (s)