News Flash:

Semnele care arata o iubire sincera. Pozitia in care dormi vorbeste despre relatia unui cuplu - FOTO

9 Decembrie 2016
2801 Vizualizari | 0 Comentarii
somnul
Cercetatorii au vrut sa afle ce spune modul de dormit al unor cupluri despre relatia si personalitatea lor. Avand in vedere ca este vorba de doua persoane diferite, cu caractere si temperamente diferite, care ajung sa imparta noapte de noapte acelasi pat, rezultatele au fost foarte interesante.
Pentru ca in timpul somnului subconstientul este cel care dicteaza, limbajul corporal din timpul noptii poate spune detalii neasteptate despre relatia celor doi parteneri, scrie Yourtango. Astfel, pozitia de somn poate indica daca relatia merge bine sau nu, spune Patti Wood, expert in limbajul corporal. Iata analiza celor mai populare pozitii de somn in cazul cuplurilor si ce spune fiecare despre relatia lor. 

Pozitia lingura
Este o pozitie adoptata de numai 18% dintre cupluri, conform unui studiu realizat de psihologul Corrine Sweet. Aceasta pozitia este dovada ca unul dintre parteneri, cel aflat in spate, are tendinta de a-l proteja pe celalalt, stand foarte aproape de el. 

Lingura la distanta
Este la fel ca pozitia lingura, dar aici partenerii stau la o distanta ceva mai mare unul de altul. Este dovada ca relatia este stabila, de lunga durata, iar increderea este foarte mare, chiar daca nu mai exista pasiunea de la inceput. Este una dintre cele mai confortabile pozitii de somn, nu are nicio conotatie erotica si arata grija pe care si-o poarta partenerii. 

Imbratisarea 
Este o pozitie de somn foarte rara si extrem de intima. Este dovada unei pasiuni puternice intre parteneri, care apare de obicei la inceputul unei relatii, dar uneori pozitia este aleasa si dupa ce partenerii fac dragoste. Chiar daca este o dovada emotionanta de iubire, pe termen lung adoptarea acestei pozitii arata ca partenerii sunt foarte dependenti afectiv unul de altul. 

Nodul desfacut
La inceput, pozitia este la fel ca la imbratisare, dar dupa cateva minute cei doi parteneri se separa si dorm la distanta, fiecare cum doreste. Este semnul unei relatii stabile, care arata ca partenerii se iubesc mult, dar sunt si liberi, prin urmare este cea mai buna pozitie, desi este folosita doar de 8% dintre cupluri. 


Amantii liberi
In aceasta pozitie, cei doi parteneri dorm cu spatele unul la celalalt, la distanta. Nu este un semn rau, dimpotriva, spune psihologul Corrine Sweet. Cuplurile care dorm asa sunt stabile, partenerii au incredere unul in altul, sunt apropiati, dar si independenti in acelasi timp, scrie Adevarul.ro.


pozitia lingura imbratisarea nodul desfacut amantii liberi
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1180 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004561 (s)