News Flash:

Semnal de alarma in privinta Aeroportului Timisoara!

18 Ianuarie 2015
1326 Vizualizari | 2 Comentarii
„Pe fondul unei cereri seriose de transport aerian international cu plecare din Timisoara, guvernul si compania nationala Tarom refuza cu obstinatie plasarea unei aeronave care sa faca legatura cu un hub international – Londra, Paris, Frankfurt. 100.000-200.000 de pasageri pe an aleg ca punct de plecare Budapesta si chiar Belgrad”, spune Ciprian Jichici – consilier local PNL
Ciprian Jichici, consilier local PNL, presedintele comisiei de urbanism si de amenajare a teritoriului in Consiliul Local Timisaora, trage un semnal de alarma in legatura cu proiectele de transport din vestul tarii. „Devine din ce in ce mai clar ca Timisoara si interesele legitime ale timisorenilor sunt ignorate cu desavarsire. Exista o bataie de joc la adresa timisorenilor si a intereselor lor la nivel guvernamental. Situatia Aeroportului International Timisoara este una extrem de dificila – de la falimentul Carpatair a avut loc o scadere dramatica, intr-o jumatate de an cu aproape 320.000 de pasageri - ne-a adus in situatia ca abia anul acesta sa avem perspective de a reatinge numarul de pasageri din perioada de varf – 1 milion de pasageri. Pe fondul unei cereri seriose de transport aerian international cu plecare din Timisoara, guvernul si compania nationala Tarom refuza cu obstinatie plasarea unei aeronave Tarom care sa faca legatura cu un hub international – Londra, Paris, Frankfurt. 100.000-200.000 de pasageri pe an aleg ca punct de plecare Budapesta si chiar Belgrad”, spune Ciprian Jichici pentru ziuadevest.ro. Consilierul local liberal s-a referit si la centura Timisoarei, mai precis la centura dde Sud, care a ramas in stadiul unei promisiuni. „Centura orasului Timisoara – unde lucrurile au intrat chiar in zona minciunii – s-au luat pozitii ca cu siguranta se va face, astazi vedem foarte clar ca nu exista niciun fel de rusine in a emite asemenea afirmatii, pentru ca ele sa se dovedeasca a fi niste simple minciuni. Cred ca a venit momentul sa ridicam putin mai serios vocea in legatura cu aceste subiecte. Timisorenii sunt mintiti de multe ori de structurile guvernamentale”, spune Jichici.

budapesta ciprian jichici
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (2)

Maria  | #176
Noutate absoluta, doar acum! Oferta este acum un fenomen, pentru ca tot mai multi oameni s-au convins de seriozitatea noastra! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: dorotric@yahoo.com
DAN GABRIEL MACARU  | #188
Cautam Operatori calculator pentru
publicare anunturi.

Se lucreaza comod de acasa, daca ai cateva minute libere pe zi si doresti sa un venit suplimentar extra te invit sa rezolvi cateva microjoburi online sau sa scrii cateva articole care sunt foarte bine platite.
Inregistrare gratuita.
Bonus 8$ la inregistrare.
Cate 1$ pt fiecare persoana inscrisa de voi.
Joburi simple care nu necesita decat maxim cateva minute (2-3) pt rezolvare.
Ai un avantaj in plus daca tu detineti un blog/site si doresti sa postezi articole din care sa castigati bani legal, atunci acesta este locul perfect.
Plata pentru fiecare articole vandut prin intermediul tau , de 10$ minimin!
Plata pentru scris articole difera ,de la 3-20$ in
functie de angajator!
In paralel puteti sa rezolvati si alte microjoburi,iar in timp suma castigata devine consistenta.
Suma minima de retragere este de 30$.
Mai multe detalii gasiti daca imi trimiteti mail cu textul INFO la adresa: francizare@yahoo.com
Mult succes! O zi buna!
Adauga comentariu

Mica publicitate

© 2018 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0947 (s) | 23 queries | Mysql time :0.029707 (s)