News Flash:

Semintele de dovleac, leac pentru infectiile urinare

12 Ianuarie 2016
1541 Vizualizari | 0 Comentarii
seminte dovleac
Inflamatia cailor tractului urinar si afectiunile prostatei se numara printre cele mai frecvente boli ale aparatului renal. 40% dintre femei si 15% dintre barbati fac cel putin o infectie urinara de-a lungul vietii, potrivit studiilor de specialitate.

Principalele simptome, care ne trimit la medic, sunti, nevoia de a urina frecvent, dureri si usturimi in momentul mictiunii asociate uneori cu frisoane si febra, greturi sau varsaturi. Bacteriile responsabile de imbolnavire sunt, de multe ori, rezistente la tratamentul clasic cu antibiotice, iar din acest motiv din ce in ce mai multi pacienti se intorc spre tratamentele naturiste traditionale pentru a inlatura disconfortul.


Uleiul din seminte de dovleac, este de mare ajutor in astfel de situatii. Obtinut prin presarea la rece a semintelelor decojite, are culoare verde brun inchis, gust puternic aromat si bogat in vitamina E.


Semintele de dovleac sunt cunoscute ca remediu in afectiuni ale vezicii urinare si prostatei, cu efecte benefice in tratarea cistitelor cronice si a inflamatiilor de la acest nivel. Ajuta la o mai buna functionare a rinichilor, atat la femei cat si la barbati, are efect pozitiv asupra vezicii urinare iritate si amelioreaza incontinenta urinara. Uleiul reface elasticitatea prostatei, find eficient in cresterea potentei la barbati. Poate fi utilizat indiferent de varsta, consumat ca atare sau in asociere cu medicatia prescrisa de medicul curant.


Daca nu-ti place sa manci seminte, poti apela la capsule de origine vegetala, 100% naturale, pe care le gasesti in magazinele naturiste.


afectiunile prostatei infectie urinara frisoane febra greturi
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1123 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005007 (s)