News Flash:

Seful Tel Drum, la DNA!

22 August 2017
873 Vizualizari | 0 Comentarii
dna3
Director general Tel Drum, Petre Pitis, a venit, marti, la DNA, pentru a asista la perchezitia informatica a calculatoarelor ridicate de procurori, la intrarea in sediul parchetului, el afirmand ca licitatia pentru statiile mobile de mixturi asfaltice a fost facuta conform Ghidului.
„Din punctul nostru de vedere, licitatia a fost intocmita conform Ghidului. (...) Conform Ghidului, eram obligati sa facem licitatie publica, ceea ce am si facut. Licitatia publica a fost publicata pe site-ul AFIR (Agentia pentru Finantarea Investitiilor Rurale- n.red.). Putea participa si firma producatoare si orice alta firma. (...)Eu nu pot sa va spun decat ca in acel proiect erau mai multe componente. Statia (mobila pentru mixturi asfaltice - n.red.) era una dintre componentele proiectului. Noi am scos la licitatie intreg proiectul. Nu am detalii despre firma care a castigat, cat a cheltuit pentru fiecare componenta a proiectului”, a spus Pitis, referitor la acuzatiile care i se aduc, conform carora a simulat procedura prin care a achizitionat statia mobila de preparare mixturi asfaltice.
Petre Pitis a venit la sediul central al DNA pentru a asista la perchezitia calculatoarelor, care au fost ridicate la perchezitii, in urma cu cateva zile. El s-a declarat increzator ca anchetatorii nu au ce probe compromitatoare sa gaseasca in unitatile informatice.
„Nu cred ca vor fi gasite probe impotriva mea. Depinde ce pot interpreta dumnealor. Noi consideram ca procedura de incheiere a contractului cu AFIR a fost perfect legala si a respctat normele ghidului de procedura. Poate solicitam un expert, care sa ne spuna parerea lui. Parerea noastra si a firmei de consultanta este ca s-au respectat toate normele”, a explicat directorul general Tel Drum.

dna
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1251 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006599 (s)