News Flash:

Seful Serviciului de Control in Sanatatea Publica Timis, prins in timp ce lua mita

24 Iunie 2016
1063 Vizualizari | 0 Comentarii
serban vlaicu
Acuzatii de luare de mita pentru Serban Vlaicu, seful Serviciului de Control in Sanatatea Publica din cadrul DSPJ Timis. Acesta a fost prins in flagrant de procurorii DNA in timp ce lua spaga 1.800 de lei, dar si legume si fructe. Barbatul urma sa se pensioneze in cateva zile.
Serban Vlaicu a fost reclamat la DNA de un om de afaceri caruia ii ceruse spaga pentru a-l ierta de o amenda pe care ar fi trebuit sa o primeasca in urma unui control. Vlaicu a vrut 400 de euro, produse din carne si peste. Miercuri, omul de afaceri a mers in biroul acestuia sa ii ofere 1.800 de lei, insa ceea ce inspectorul sef nu stia este ca procurorii DNA au fost anuntati de tranzactie chiar de omul de afaceri, scrie tion.ro.
Seful Serviciului de Control in Sanatatea Publica din cadrul DSPJ Timis a fost luat chiar din oala de anchetatori imediat dupa ce a primit banii. In timp ce Serban Vlaicu era monitorizat de anchetatori, acestia au observat si cum o femeie, patroana unei firme la care inspectorul a fost in control, i-a dus acestuia si doua lazi cu legume si fructe.
Dupa flagrant, angajatul DSPJ Timis a fost dus la audieri pentru ca ulterior sa fie retinut pentru 24 de ore. El urmeaza sa fie prezentat joi magistratilor de la Tribunalul Timis cu propunere de arestare preventiva pentru 30 de zile.

serban vlaicu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1166 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004881 (s)