News Flash:

Seful de post din Viseul de Jos a fost ucis, iar pistolul i-a fost furat

6 Ianuarie 2017
1171 Vizualizari | 0 Comentarii
legist2 75538300
Şeful de post dintr-o localitate din Maramureş a fost ucis, iar pistolul i-a fost furat. Bărbatul a fost găsit înjunghiat în sediul poliţiei din Vişeul de Jos. Anchetatorii au deja un cerc de suspecţi. În zonă au fost amplasate filtre de poliţie. Autorul acestei crime este căutat peste tot. Poliţiştii din Maramureş sunt în alertă, iar cazul a fost preluat de procuratură.

Agentul şef principal Gheorghe Nistor a fost găsit ieri seară chiar în postul de Poliţie din Vişeul de Jos. Iniţial, colegii au crezut că s-a sinucis. Apoi au stabilit că agentul a fost omorât. Criminalul l-a înjunghiat, i-a furat pistolul Carpaţi cu două încărcătoare şi 12 cartuşe şi a plecat. Nu înainte să încuie uşa.

Poliţiştii au stabilit deja un cerc de suspecţi. Anchetatorii au constatat că agentul şef a fost omorât cu două lovituri de cuţit în zona abdominală.

Localnicii sunt speriaţi, pentru că ucigaşul este încă în libertate.

Agentul şef principal Gheorghe Nistor avea 48 de ani, era căsătorit şi avea doi copii. În câteva luni ar fi trebuit să se pensioneze. El lucra în poliţie de aproape 22 de ani.

 

Laura Budişan, de la TVR Cluj, ne spune ce măsuri concrete au luat anchetatorii: Sunt filtre ale poliţiei în toată regiunea, în judeţele Sălaj, Cluj, Satu Mare dar şi la graniţa cu Ucraina, pe unde autorităţile bănuiesc că suspectul ar putea să părăsească ţara. Sunt verificate cu atenţie autoturismele aflate în trafic. Poliţiştii îi avertizează pe oameni să fie prudenţi, mai ales că persoana care a comis crima este înarmată. Este vorba despre arma şi muniţia furate de la victimă. Sindicatul Naţional al Poliţiştilor a transmis un comunicat în care îşi exprimă solidaritatea faţă de familia agentului şef asasinat.

 
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1153 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006075 (s)