News Flash:

Sefa ATI si asistenta sefa de la „Sf. Pantelimon”, suspendate de conducerea spitalului

2 Iunie 2016
1069 Vizualizari | 2 Comentarii
salon spital
Sefa ATI, Laura Constantinescu, si asistenta sefa de la Spitalul „Sf. Pantelimon” au fost suspendate din functie, joi, de conducerea spitalului, a confirmat pentru MEDIAFAX purtatoarea de cuvant de la „Sf. Pantelimon”, medicul Fiorela Mitoiu.
Sefa sectiei de Anestezie si Terapie Intensiva (ATI), Laura Constantinescu, si asistenta sefa de la Spitalul „Sf. Pantelimon” au fost suspendate din functie, de conducerea spitalului, a confirmat pentru MEDIAFAX purtatoarea de cuvant de la „Sf. Pantelimon”, medicul Fiorela Mitoiu.
„Sefa de la ATI si asistenta-sefa au fost suspendate din functie. De asemenea, la nivelul spitalului a fost creata o comisie de ancheta, iar rezultatele le vom face publice”, a declarat pentru MEDIAFAX purtatorul de cuvant Fiorela Mitoiu.
Decizia conducerii spitalului de a suspenda cele doua cadre medicale vine in urma publicarii unei investigatii in Gazeta Sporturilor (GSP). Jurnalistii Catalin Tolontan, Mirela Neag, Razvan Lutac si Marius Margarit au facut publica o discutie care a avut loc in spital, luni, 30 mai, in care sefa ATI de la Spitalul „Sf. Pantelimon” din Bucuresti, Laura Constantinescu, le explica medicilor pe cine sa salveze, in conditiile in care medicamentele nu ar fi suficiente si, „daca dam la toti, nu mai avem medicatie pentru aia care merita”, a spus ea.
Medicii spitalului nu inteleg cum de nu sunt bani pentru medicamente, avand in vedere ca programul AP - ATI de 70 de milioane de euro a avut intotdeauna finantare. De asemenea, ancheta GSP mai arata ca medicamentele cumparate sunt tinute sub cheie, iar cheia este luata acasa de asistenta sefa si personalul spitalului se intreaba cum de au aparut intr-un dulap peste 800 de doze din antibioticul Colistin din programul AP- ATI, care figurau drept administrate pacientilor, in calculator, au spus acestia.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (2)

what is hydroxychloroquine used for  | #51901
www.candipharm.com  | #52814
Adauga comentariu

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1259 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004786 (s)