News Flash:

Sedinta Senatului a fost suspendata. Vezi motivul

14 Iunie 2016
1263 Vizualizari | 0 Comentarii
parlament
Sedinta plenului Senatului de a fost suspendata din lipsa de cvorum. La apelul nominal au raspuns 57 de senatori, fata de minimum 82 de cat este nevoie.

"Sunt prezenti 57 de senatori, cvorumul de lucru nu este indeplinit. Vreau sa va anunt insa ca in urma sedintei Biroului permanent din aceasta dimineata s-a hotarat sa se desfasoare comisii pentru a putea elabora avize si rapoarte pentru legea de abilitare a Guvernului. Cele mai multe comisii au fost convocate pentru ora 11:00 si programul de lucru se va desfasura, in aceste conditii, tot in comisii. Sedinta de astazi o suspend pentru ca nu avem cvorum necesar", a spus vicepresedintele Senatului Augustin Mitu.

Senatul a respins ieri in plen, procedura de urgenta in cazul proiectului de lege privind abilitarea Guvernului de a emite ordonante pe durata vacantei parlamentare.  Dezbaterea proiectului de lege privind abilitarea Guvernului de a emite ordonante era inclusa pe ordinea de zi a plenului de astazi, sub rezerva depunerii raportului de catre Comisia juridica.

senatului suspendata minimum vicepresedintele augustin mitu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1139 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005599 (s)