News Flash:

Sectia a II-a a Spitalului de Pneumoftiziologie Aiud, inchisa temporar

21 Septembrie 2016
1088 Vizualizari | 0 Comentarii
Spitalul de Pneumoftiziologie Aiud
Inspectia Sanitara a inchis temporar sectia a II-a a Spitalului de Pneumoftiziologie Aiud si a amendat unitatea medicala cu suma de 5.000 de lei, in urma unui control efectuat de DSP Alba.
"Decizia inspectorilor sanitari, in urma verificarilor, este inchiderea temporara a sectiei a II-a si mutarea pacientilor pe alt palier disponibil in vederea efectuarii deratizarii si dezinsectiei", a precizat miercuri Ministerul Sanatatii intr-un comunicat de presa.
Potrivit sursei citate, alta masura dispusa este montarea de usi cu plase metalice la terase. "Spitalul are o curte de 2.700 de metri patrati si este posibil ca un soarece sa intre pe usa de la terasa care da direct in salon. Alte deficiente in ceea ce priveste proceduri legate de conditiile igienico-sanitare nu au fost constatate de inspectorii sanitari", a informat MS.
Un pacient internat in Spitalul de Pneumoftiziologie din Aiud a postat pe o retea de socializare mai multe filmulete in care a surprins soareci in salon si urechelnite pe lenjeria de pat, managerul unitatii recunoscand ca e o situatie neplacuta si ca ''toamna se mai intampla sa mai intre cate un soricel in incinta''.
Spitalul de Pneumoftiziologie Aiud se afla in subordinea Consiliului Judetean Alba.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1290 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005286 (s)