News Flash:

Secretul casniciei perfecte a lui Busu de la Meteo

10 Octombrie 2016
1400 Vizualizari | 0 Comentarii
Florin Busuioc
Florin Busuioc este actor si prezentator al rubricii meteo de la Pro TV. La cei 53 de ani pe care ii are debordeaza de optimism si buna voie. Cu toate ca este mereu prins in diferite proiecte, Florin Busuioc nu isi neglijeaza sotia si cele doua fete pe care le are. Cum este Busu atunci cand nu apare la televizor, cum se intelege cu fiicele lui, care este cel mai mare regret si multe altele intr-un interviu exclusiv, publicat in numarul 317 al Revistei Ciao!, pe care il gasiti acum la chioscurile de ziare.

Ati prezentat emisiunea «Tip Top», «Daruiesti si castigi» si rubrica meteo. Care proiect a fost cel mai aproape de sufletul dumneavoastra?
De fiecare data cand te ocupi de o emisiune, de un spectacol de teatru, de o tema pe care o au copiii de facut acasa, de fiecare data e o provocare si trebuie sa iti asumi pana la capat acea provocare. Eu nu pot sa spun in momentul acesta un anume spectacol de teatru in care am jucat si care mi-a placut. Nu pot sa zic acum ca o anumita emisiune pe care am prezentat-o nu si-a indeplinit misiunea. Daca ele si-au indeplinit misiunea si isi fac treaba cum trebuie, eu cred ca pot sa stau linistit ca mi-am indeplinit si eu treaba. Nu am preferinte sincer.

Cum e Florin Busuioc cand nu e la televizor?
Un om absolut normal fara nici un fel de dependente de obiecte, de placeri, de colectii sau chestii de genul acesta. Incerc sa inteleg generatia asta, sa le inteleg pe fetele mele, incerc sa inteleg ce se intampla cu lumea. E din ce in ce mai greu sa ma adaptez la felul in care gandeste si se comporta lumea.

Cum este relatia cu fiicele dumneavoastra?
Exceptionala. Este o relatie normala tata-fiice, o relatie de prietenie, nu sunt un tata autoritar, eu sunt un tata care incearca sa inteleaga si sa le cunoasca si sa se cunoasca pe el insusi si sa incerce sa se adapteze la lumea asta noua care e in jur cu ajutorul lor.

V-ar placea ca fiicele dumneavoastra sa imbratiseze aceeasi meserie ca si dumneavoastra?
Nu pot sa spun daca mi-ar placea sau nu mi-ar placea, oricum nu mi-am facut nici un plan din asta, nu mi-am planificat ceva in legatura cu asta. Ele dau cumva semne ca ar fi foarte potrivite pentru o meserie de tipul asta, dar nu vreau neaparat sa faca asta. Daca ele vor alege sa faca televiziune sau teatru sau film foarte bine. Daca ele vor alege sa fie contabile sau fiziciene treaba lor.

Cum va intelegeti cu sotia avand in vedere ca lucrati in televiziune, iar timpul reprezinta uneori o problema si e limitat?
Acum sa nu ma alint. Am mai mult timp decat foarte multi oameni. Eu am foarte mult timp pentru ca lucrez in general dimineata foarte devreme pana spre pranz si dupa aceea seara cand deja lucrurile s-au cam rezolvat pe acasa.

Cum ati cucerit-o?
Nu imi dau seama cu ce am cucerit-o. E foarte greu de spus cum poti sa cuceresti o scorpioanca pentru ca ea e scorpioanca si aici e greu sa te prinzi si dupa 20 de ani cum a fost cucerita o scorpioanca. Probabil ca ceva, ceva o fi vazut ea la mine de s-a lasat cucerita. Sotia mea e si ea actrita, nu profeseaza in momentul de fata, dar are aceeasi formatie ca si mine si sigur ca asta ne face sa il intelegem pe celalalt.

O surprindeti des pe sotia dumneavoastra?
O mai surprind din cand in cand, cu flori.

Dar ea pe dumneavoastra?
Ea ma surprinde in permanenta cu lucrurile neasteptate pe care le face. Chiar daca sunt simple si aparent marunte sunt foarte bine tintite si foarte bine punctate.

Care este secretul unei relatii armonioase?
Eu cred ca niciunul dintre cei doi parteneri nu trebuie sa il schimbe pe celalalt.

Daca ati putea da timpul inapoi, ati alege sa faceti altceva?
Niciodata. Nu cred ca alegerile pe care un om le face in viata sunt retractabile.

Care este secretul longetivitatii unei relatii?
Serioziate si asumare totala.

V-ati gandit vreodata sa va schimbati meseria?
Eu am fost cocsar pe vremuri si am decorat vitrine si am facut si espadrile.

Sa inteleg ca ati avut si alte talente?
Nu talente neaparat, ci moduri de a-ti castiga existenta. Nu cred ca sunt neaparat dependent de un anume fel de a-mi castiga existenta, dar daca pot sa o fac intr-un mod in care imi face placere atunci am sa aleg in continuare aceelasi lucru pe care il fac acum.

Va place sa gatiti?
Da, imi place.

Care este mancarea preferata?
Galuste cu prune.

Ce va iese cel mai bine?
Tagliatele cu somon afumat.

Care este cel mai mare regret pe care il aveti?
Nu am niciun regret.

Cum ati fost cand erati copil?
Am  fost cel mai mic copil pana in clasa a sasea. Am avut 800 de grame la nastere.

V-ati simtit vreodata complexat din aceasta cauza?
Paradoxul este ca aceasta caracteristica pe care o aveam le-a facut pe fete sa fie foarte grijulii si asta imi placea foarte tare.

Ati schimba ceva la dumneavostra?
Incapatanarea cateodata desi m-am mai potolit.

Ati fost desemnat in 2010 cel mai bun prezentator de meteo, cum v-ati simtit?
Pana la urma premiul acela a fost pentru un intreg program, nu a fost pentru Florin Busuioc in mod special. Intregul pachet, intreaga echipa care lucreaza la meteo a fost de fapt premiata, pentru ca facea parte prezentarea mea dintr-o alta prezentare mult mai complexa care insemna si grafica si costumatia si felul in care abordam prezentarea respectiva. Nu pot sa spun ca imi apartine mie premiul ala, e al unei echipe intregi si m-am simtit mandru ca fac parte din echipa respectiva.

Galerie Foto


florin busuioc actor meteo sotia fiicele
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1123 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004937 (s)