News Flash:

Secretul Ancai Turcasiu. Cum reuseste vedeta sa aiba un corp superb la 46 de ani. Zici ca are 30...

28 Iulie 2017
1102 Vizualizari | 0 Comentarii
anca t
Desi pare de necrezut ce varsta are, si anume 46 de ani, se pare ca artista Anca Turcasiu este un adevarat model de urmat pentru toate femeile din lumea mondena. Cu toate acestea, conform unui interviu oferit de curand unei reviste locale, se pare ca organismul sau a inceput deja sa ii dea anumite semnale ale inaintarii in varsta. 
In ceea ce priveste stilul de viata sanatos adoptat de cativa ani la indemnul unui medic nutritionist, Anca a marturisit urmatoarele:
“Sunt foarte atenta ce mananc, cand mananc, din trei in trei ore consum cantitati mici, ce anume mananc. Zilele trecute, am mancat, de exemplu, o bucatica de tort si m-a mustrat constiinta toata seara. Asta e, o data nu se pune! Si o mica felie de pizza! Am cinci mese pe zi. Nu tin nicio dieta, e un mod de viata pe care l-am abordat de o gramada de vreme, merg la sala, fac fitness”.
In ceea ce priveste aparitia primelor semne ale inaintarii in varsta, artista a declarat:
“Incepem sa scartaim. La toate balamalele, stii cum e. De la un moment dat nu mai sunt unse, dar le rezolvam pe toate. Un umar, o intepeneala, dar astea nu se vad, noroc ca nu se vad”.
In urma cu putin timp, actrita a trecut prin niste momente foarte grele in timpul unui spectacol, despre care a relatat:
“S-a intamplat acum doua luni de zile. Am o scena in care trebuie sa ma feresc asa brusc de unul dintre parteneri, cu Duban eram, si m-am ferit… nefiind incalzita corespunzator. Si toata piesa pana la final – o ora, m-am tinut de gat pentru ca mi-am zdruncinat ceva acolo si am avut o durere ingrozitoare. Se intampla, sunt o gramada de lucruri care se pot intampla in timpul unui spectacol, trebuie sa fii foarte atent”…

anca turcasiu mondena duban
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1190 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004362 (s)