News Flash:

Secretele pentru a avea picioare sexy in doar cateva minute

7 Mai 2015
1176 Vizualizari | 0 Comentarii
picior
2 minute pentru hidratare
Aplică o cremă nutritivă pentru picioare, insistând pe zonele mai aspre. Masează-le delicat pentru a îmbunătăţi circulaţia şi pentru favoriza pătrunderea cremei în piele.
2 minute pentru culoare
Dacă alegi să porţi o pereche de pantofi peep-toe, aplicarea ojei tale preferate este ultimul pas. Începe prin trasarea unei linii în mijlocul unghiei, apoi umple spaţiile de pe margine.
Truc:
Seara, aplică o cremă hidratantă şi pune-ţi o pereche de şosete. Pelea va fi mai fină, iar picioarele vor avea un aspect îngrijit.
10 minute pentru îmbăiere
Pentru a înmuia pielea şi pentru a-ţi relaxa picioarele, pregăteşte o baie cu un săpun delicat sau câteva picături de ulei esenţial. Ţine-le cufundate pentru 10 minute în apa călduţă, apoi usucă-le bine.
3 minute pentru exfoliere
Pasul următor constă în eliminarea celulelor moarte şi a bătăturilor. Foloseşte pentru asta un gomaj special, apoi masează zonele mai aspre cu o piatră ponce sau un burete mai aspru.
3 minute pentru unghii
Taie unghiile scurt şi drept. Pileşte uşor colţurile cu o pilă din carton. Împinge cuticulele cu un beţigaş special din lemn, după ce ai aplicat un ulei pentru special pentru acestea.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1146 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006408 (s)