News Flash:

Secretele inlocuirii Gabrielei Cristea la Kanal D

1 Octombrie 2017
1034 Vizualizari | 0 Comentarii
dragusanca
Gabi Cristea e acasa cu bebelusa, in concediu de maternitate, la emisiunea “Te vreau langa mine” (Kanal D) ii tine locul Bianca Dragusanu, insa cele doua nici nu viseaza ce li se pregateste din partea sefilor.


Surse bine informate din Kanal D au dezvaluit pentru Click! ceea ce ar putea sa devina bomba anului in televiziune. Nici bine n-a nascut Gabriela Cristea (42 de ani), caci sefii se pare ca doresc sa ii prelungeasca sederea acasa si dupa concediul de maternitate. Asta s-ar traduce cu un “la revedere, multumim pentru tot, in locul tau ramane si pe mai departe Bianca Dragusanu”. Motivul este plauzibil si este strict de buget, caci la capitolul audiente Gabi a fost campioana. Bianca Dragusanu (35 de ani), cea care a inlocuit-o pe Gabriela din 18 septembrie, la carma emisiunii “Te vreau langa mine”, ar fi platita cu aproximativ 3.000 de euro lunar, de aproape 4 ori mai putin in comparatie cu titulara Gabi Cristea, al carei onorariu s-ar situa undeva pe 11.000 de euro.


Legea nu le permite insa angajatorilor sa nu le primeasca pe mamici inapoi, la serviciu, dupa terminarea concediului de maternitate, insa asa cum se stie, vedetele din televiziune au contracte aparte, fiind platite pe contracte de drepturi de autor. Mai mult, in iunie 2017, de la Kanal D a fost concediat si sotul Gabrielei, Tavi Clonda, care canta cu trupa in emisiunea “Te vreau langa mine”. Tot atunci aparusera zvonuri ca si Gabi ar fi pe lista neagra. Pana una alta, audientele vorbesc de la sine si sunt favorabile brunetei. Ieri, pe 27 septembrie, editia prezentata de Bianca a inregistrat 0.7 puncte de rating, la nivelul publicului commercial, cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani. Pe vremea Gabrielei Cristea, audientele medii, pe acelasi segment, erau de 2 puncte de rating. Bruneta a devenit mamica de fetita pe 23 septembrie.

gabi cristea maternitate bianca dragusanu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1249 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005596 (s)