News Flash:

Secrete medicale care te ajuta sa slabesti

15 Aprilie 2018
942 Vizualizari | 0 Comentarii
abdomen plat

Daca te-ai hotarat sa slabesti, atunci ar trebui sa stii cateva secrete. Medicii sunt de parere ca in momentul in care iei decizia de a scapa de kilogramele in plus, trebuie sa tii cont de anumite lucruri. Afla care sunt cateva dintre ele.

Cateva secrete pe care medicii vor sa le stie cei care se hotarasc sa slabeasca

1. Mancarea sanatoasa poate avea multe calorii. Anumite alimente precum nucile, semintele si fructele contin multe calorii. Sunt sanatoase, deci este bine sa le consumi, insa in cantitati mici. Altfel nu vei reusi sa slabesti, deoarece acestea iti aduc un aprot caloric mare.

2. Hainele iti pot oferi mai multe indicii despre acei centimetri in minus. Daca ai inceput sa faci sport, insa cantarul iti arata aceleasi kilograme, nu trebuie sa intri in panica. Verifica hainele. Medicii spun ca este posibil sa scapi de cativa centimenti, insa cantarul sa iti arate acelasi numar de kilograme. Asta pentru ca vei incepe sa castigi masa musculara. Si, la un moment dat, vei incepe sa pierzi si acele kilograme suparatoare.

3. Operatia este un pas important. Medicii spun ca inainte de a lua aceasta decizie, trebuie sa incerci si alte metode prin care sa scapi de kilogramele in plus. De asemenea, trebuie sa ai multe kilograme in plus. Nu oricine poate face o astfel de operatie, mai ales daca numarul kilogramelor in plus nu este foarte mare.

4. Mancatul pe baza stresului nu te ajuta. Sunt multe persoane care consuma anumite alimente, uneori nesanatoase, din cauza stresului. Daca esti in aceeasi situatie, cel mai bine ar fi sa incerci sa inlocuiesti dulciurine pline da calorii cu alimente bogate in proteine. Poti opta pentru carnea de pui, peste, oua etc.

5. Un nou inceput. Daca ai incercat anumite metode pentru a slabi, insa nu au dat rezultate, nu trebuie sa renunti. Oricand poti incerca din nou. Si, la nevoie, poti apela la ajutorul unui specialist care iti poate spune ce este mai bine sa incerci in lupta cu kilogramele.


mancarea hainele operatia mancatul stresului
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1314 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005021 (s)