News Flash:

Secretara unui liceu din Hunedoara a fost retinuta pentru luare de mita si fals intelectual

29 Septembrie 2016
1036 Vizualizari | 0 Comentarii
arest la domiciliu
Secretara Colegiului Tehnologic 'Constantin Bursan' din municipiul Hunedoara a fost retinuta de procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Hunedoara, fiind acuzata de luare de mita si fals intelectual, dupa ce, in schimbul unor sume de bani, a eliberat acte de studii, inclusiv diplome de bacalaureat, pe numele a doua persoane, fiul si fiica unei denuntatoare, a informat marti Parchetul. 
Secretara a primit banii in anii 2013 si 2014 pentru a elibera pe numele celor doi tineri cate un certificat de competenta lingvistica, certificat de competenta digitala, certificat de absolvire a liceului si o diploma de bacalaureat. Documentele mentionate au fost inmanate mamei celor doi copii, in original, la inceputul lunii septembrie 2016. Ulterior, actele respective au fost depuse de catre denuntatoare la dosarul cauzei. 
'Din cercetarile efectuate pana in prezent, au rezultat probe privind suspiciunea rezonabila ca, in anii 2013 si 2014, inculpata Surdila Bianca Monica a primit de la denuntatoarea S.D. o suma de bani, in euro, in vederea eliberarii unor certificate de competenta lingvistica, certificat de competenta digitala, certificat de absolvire a liceului si o diploma de bacalaureat pe numele numitilor S.R.C. si S.D.M., fiul, respectiv fiica denuntatoarei S.D., documente pe care le-a inmanat in original denuntatoarei la inceputul lunii septembrie 2016 si care au fost depuse de catre denuntatoare la dosarul cauzei', se precizeaza intr-un comunicat al Parchetului de pe langa Tribunalul Hunedoara, remis marti AGERPRES. 
Pe numele persoanei invinuite procurorii vor formula o propunere de arestare preventiva, a precizat purtatorul de cuvant al institutiei, procurorul sef sectie judiciara Ioanela Sanda Draia. 
Cercetarile in acest caz continua in vederea lamuririi tuturor imprejurarilor de fapt si stabilirii raspunderii penale. AGERPRES 
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1120 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005827 (s)