News Flash:

Sebastian Ghita si Bogdan Diaconu, la DNA

28 Octombrie 2016
1031 Vizualizari | 0 Comentarii
bogdan olteanu2
Parlamentarii Sebastian Ghita si Bogdan Diaconu au ajuns, vineri dimineata, la sediul DNA pentru a depune o plangere impotriva premierului Dacian Ciolos, acuzandu-l pe acesta de infractiuni in legatura in legatura cu achizitionarea de catre statul roman a operei de arta Cumintenia Pamantului.
"Am venit sa depunem un denunt penal in numele Partidului Romania Unita, pe numele premierului Dacian Julien Ciolos pentru infractiunea de abuz si inselaciune in speta numita Cumintenia Pamantului. Stim ca au fost niste evaluari facute, stim ca 400.000, apoi doua milioane, trei milioane. Platesc din banii romanilor pentru o opera de arta care oricum era in patrimoniul national", a declarat liderul PRU, Bogdan Diaconu.
Acesta a mers la DNA impreuna cu Sebastian Ghita, deputatul fiind cel care ar urma sa dea detalii in cauza, sustinand ca are "informatii precise".
"Procurorii DNA trebuie sa ne arate ca, asa cum pretind, sunt echidistanti si impartiali si nu sunt niste procurori care pentru unii sunt muma si pentru altii ciuma. Trebuie sa inceapa cercetarile la aceasta mega frauda care se poate transforma intr-un nou ANRP. Am informatii precise, l-ati auzit si pe Victor Ponta spunand ca aceasta opera de arta a avut niste evaluari iar notele date de SRI Guvernului Romaniei au precizat foarte clar statutul acestei opere de arta si faptul ca este exclus ca ea sa poata fi achizitionata din bani publici, cu atat mai putin cu cat se doreste a fi achizitionata cu 5 milioane sau 11 milioane de euro. Asta poate fi startul unui nou ANRP", a declarat Sebastian Ghita.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1125 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005402 (s)