News Flash:

Sebastian Ghita sare in apararea lui Eduard Hellvig

26 Octombrie 2016
1135 Vizualizari | 0 Comentarii
sebastian ghita2
Deputatul Sebastian Ghita a declarat marti, in cadrul unei emisiuni TV, ca este de parere ca se duce o campanie de decredibilizare a directorului SRI si ca are probe ca nici Eduard Hellvig, nici institutia pe care o conduce nu au vreo implicare in cazul Black Cube. 

”Din cum vad eu ca aceasta dezbatere curge si se profileaza in societate astazi, parerea mea este ca se continua o operatiune dedecredibilizare a directorului SRIEduard Hellvig. Este o chestiune pe care eu am precizat-o public. Eu spun de sase luni, de un an, despre doua lucruri: incercarea continua sub conducerea ONG-istilor de a decredibiliza serviciile de informatii romanesti si de trei ani tot spun ca deja este suprasaturatie de agenti secreti straini in Bucuresti”, a declarat Ghita. 

”Am credinta si probe ca Eduard Hellvig nu a fost implicat sub nicio forma, nici personal si nici ca sef al institutiei si nici SRI-ul nu a fost implicat in conducerea operatiunii. Tind sa cred ca la varful statului roman, de un an sau doi, este o degringolada institutionala si ca institutiile se suspecteaza sau oameni din institutii se suspecteaza unii pe altii”, a mai spus deputatul. 

decredibilizare sri eduard hellvig ong agenti secreti
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.2026 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004818 (s)