News Flash:

Sebastian Ghita: Laura Codruta Kovesi a fost acasa la mine la Ploiesti

12 Februarie 2018
1035 Vizualizari | 0 Comentarii
sebastian ghita2

Omul de afaceri Sebastian Ghita a declarat duminica seara, la Antena 3, ca Laura Codruta Kovesi, sefa DNA, a fost la el acasa, la Ploiesti, acest lucru demonstrand relatia apropiata pe care a avut-o cu aceasta.
"Pana in 2014, aveam relatii normale, Kovesi parea sanatoasa la cap atunci, ma intalneam in multe locuri, nu am stiut ca va deveni o nemernica. Sunt dezamagit de naiv si tantalau ce am fost. Cand am vazut cum aceasta fiinta se transforma, am tipat, nu mi-a trecut prin cap sa ii inregistrez", a declarat Sebastian Ghita, la Antena 3.

Ghita a afirmat ca sefa DNA a fost acasa la el.

"A venit la mine acasa, in Ploiesti, in casa mea. Era nu mai stiu ce, o onomastica de asta, o zi, un eveniment privat. Au mai fost si alte persoane atunci. Apoi in vie, au vazut-o lautarii, chelnerii. Sunt indignat ca un om creditat cu atata incredere a compromis o institutie", a mai spus Sebastian Ghita.
Omul de afaceri a precizat ca nu-si mai aminteste anul in care a fost prezenta Laura Codruta Kovesi la el acasa.

Sebastian Ghita a disparut in noaptea de 19 spre 20 decembrie 2016, cand pleca de la un eveniment organizat de SRI. Acolo a participat in calitatea sa de membru al comisiei parlamentare de control, moment in care politistii care il filau, la cererea procurorilor, l-au pierdut. In perioada respectiva, mandatul de deputat al lui Ghita a expirat, ramanand fara imunitate. Acesta era cercetat si judecat in mai multe cauze.

Fostul parlamentar a fost prins in Belgrad, pe 13 aprilie 2017. Sebastian Ghita a fost eliberat, la finalul lunii mai, 2017, in Serbia, dupa ce a platit o cautiune de 200.000 de euro, neavand insa voie sa paraseasca Belgradul.

In perioada in care acesta nu a fost de gasit, Romania TV, televiziune pe care Ghita o detine, a prezentat mai multe inregistrari video in care omul de afaceri facea dezvaluiri despre relatiile personale pe care le avea cu Laura Codruta Kovesi si Florian Coldea, adjunctul SRI. In urma acestora, Coldea a decis sa se retraga de la conducerea Serviciului, in timp ce Kovesi a negat ca a avut o relatie personala cu Sebastian Ghita.


sebastian ghita codruta kovesi ghita dna
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1163 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004889 (s)