News Flash:

Se strange latul si la Loteria Romana. Toti sefii din 2004-2015, audiati in cazul licentelor pentru slot-machine

10 Aprilie 2015
1136 Vizualizari | 0 Comentarii
Toti sefii Loteriei Romane din 2004-2015, angajati si fosti angajati din Ministerul Finantelor vor fi audiati in dosarul privind desfasurarea fara licenta a jocurilor de noroc de tip slot-machine, peste 6.200 de aparate fiind puse sub sechestru, intr-un depozit, potrivit unor surse judiciare.

Ancheta in care Compania Nationala Loteria Romana (CNLR) si trei persoane juridice sunt urmarite penal pentru desfasurarea fara licenta sau autorizatie de activitati in domeniul jocurilor de noroc este la inceput, procurorii urmand sa audieze toti fostii sefi ai CNLR din 2004 si pana in prezent, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse judiciare, care citeaza documente ale anchetatorilor Parchetului Curtii de Apel Bucuresti.
Potrivit surselor citate, joi a fost audiat directorul Directiei Juridice din CNLR. Sursele citate nu au oferit detalii despre declaratia data de acesta, dar au mentionat ca in continuare vor fi audiati actuali si fosti angajati din directiile CNLR, precum si fosti si actuali functionari din Ministerul de Finante.
Din documentele anchetatorilor rezulta ca derularea frauduloasa a jocurilor de tip slot-machine a fost posibila pentru ca structurile de specialitate de la nivelul CNLR si Ministerului de Finante nu au oprit fenomenul, desi existau directii de specialitate care sa verifice corecta licentiere si autorizare a activitatii jocurilor de noroc de tip slot-machine, au precizat sursele citate. Vezi alte detalii pe MEDIAFAX.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1401 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004987 (s)