News Flash:

Se spune ca in viata ne indragostim de 3 ori – si de fiecare data diferit! La ce etapa esti tu?

17 Iunie 2018
1058 Vizualizari | 0 Comentarii
dragoste

Dupa cum se stie, pe parcursul vietii omul se indragosteste de 3 ori. Insa fiecare iubire e diferita si are un scop diferit. Totul are un motiv.

Prima iubire.

Prima iubire apare la o varsta frageda, uneori in ultimele clase de liceu. Aceasta iubire intruchipeaza visurile tineretii, este o iubire idealizata – ca in povesti.

E iubirea care satisface mai mult asteptarile societatii. Ne aruncam in ea irational, crezand ca e unica, si ne insuflam ca asa ar trebuie sa fie.

A doua iubire

Urmatoarea iubire, a doua – e cea mai grea. Ea ne da lectii despre noi insine si despre faptul ca intr-o relatie trebuie sa te simti iubit. Aceasta iubire aduce cu sine o mare durere – durerea pierderii, inselaciuni si minciuni.

In acesta relatie crestem; pentru prima data simtim durerea adevarata si incepem a intelege ce ne dorim cu adevarat intr-o relatie.

Aceasta iubire este bolnava. Uneori asociata cu violenta emotionala si chiar fizica. Aceasta iubire este o drama continua, care nu ne permite sa renuntam la ea. Drama provoaca obisnuinta si nu putem rupe cercul vicios.

Aceasta iubire e construita pe dorinta puternica ca relatia sa mearga, contrar realitatii. Vrem sa credem ca aceasta iubire va fi vesnica.

A treia iubire

Ultima iubire apare pe neasteptate. Ea ni se da atat de usor, incat noi insine nu putem intelege cum iubirea poate fi atat de fireasca, fara complicatii. In aceasta iubire parca ar fi totul perfect adaptat.
Relatia e simpla, fara mari asteptari. Se pare ca perfectiunea e absolut reala, cand nimeni nu face presiune asupra ta si esti fericit sa-ti petreci restul vietii in aceasta relatie.

Simtiti ca totul decurge asa cum trebuie. Aceasta iubire ne-a batut demult la usa – trebuia doar sa reactionam. Aceasta iubire ne invata sa iubim si sa fim iubiti.

Probabil, inca nu ati simtim toate tipurile de iubire, pentru ca nu sunteti pregatiti. Iubirea nu poate fi grabita – ea va veni singura, la momentul potrivit.


prima iubire
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1120 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004638 (s)