News Flash:

Se lucreaza intens la lotul 2 al autostrazii Lugoj - Deva

30 Aprilie 2015
886 Vizualizari | 1 Comentarii
Lucrarile de pe lotul doi al autostrazii Lugoj – Deva decurg bine, au anuntat reprezentantii societatilor care asigura consultanta pentru acest tronson.
„Lotul 2 se afla in continuarea sectorului Lugoj – Deva Lot 1, apartinand de teritoriile administrative ale judetului Timis si Hunedoara, cu o lungime totala de 28,6 kilometri, fiind delimitat de localitatile Dumbrava, judetul Timis si Holdea, judetul Hunedoara. Lucrarile presupun amenajarea unui volum de patru milioane de metri cubi de terasamente, podete, un nod rutier, un centru de intretinere si control, un spatiu de servicii. Constructorul are mobilizati pe santier 350 de oameni si 150 de utilaje, exista statii de betoane si de asfalt, iar la realizarea lucrarilor nu au fost intampinate probleme. Durata contractului este de 30 de luni si are termen de finalizare sfarsitul lunii mai 2016”, au anuntat acestia in cadrul unei conferinte de presa, scrie tion.ro.
Valoarea totala a contractului pe acest lot este de 562.730.583 de lei, fara TVA, din care 85% reprezinta contributia Comisiei Europene, prin Fondul de Coeziune, restul fiind contributia Guvernului Romaniei.
Lucrarile la acest lot au fost initial afectate de solicitarile unor grupuri pentru protectia animalelor, care au reusit sa obtina includerea in proiect a unor ecoducte, a unor treceri speciale peste autostrada pentru a asigura posibilitatea de traversare libera a animalelor salbatice.

judetul hunedoara
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (1)

ALEXIE POPESCU  | #776
Din clipa aceasta vreau să consideri că eşti ceea ce vrei să fii: o persoană optimistă, iubitoare, altruistă, generoasă, bogată şi respectată. Încetează să te socoteşti acea fiinţă mediocră, neînstare de nimic interesant, care ai crezut până acum că eşti. Asta scrie celebrul Colin Turner în cartea ”Născut pentru succes”. Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email alexiepopescu@yahoo.ro
Adauga comentariu

Mica publicitate

© 2018 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1088 (s) | 34 queries | Mysql time :0.038205 (s)