News Flash:

Se intampla in Romania: Stalpi de electricitate amplasati in mijlocul strazii, in intersectia unui mare oras - FOTO

17 Iulie 2015
1459 Vizualizari | 0 Comentarii
stalp pe strada
Doi stalpi de electricitate au fost amplasati in mijlocul carosabilului, intr-una dintre cele mai mari intersectii din centrul municipiului Ploiesti, Electrica anuntand ca nu are nicio implicare in acest caz si ca montarea stalpilor a fost decisa de o firma de proiectare si aprobata de primarie.
Doi stalpi de sustinere a retelei de distributie a energiei electrice au fost amplasati, zilele trecute, in mijlocul carosabilului, la intersectia strazii Gheorghe Doja cu strada Valeni, una dintre cele mai mari si mai circulate intersectii din centrul municipiului Ploiesti.
Amplasarea celor doi stalpi de electricitate s-a facut in contextul in care, in ultimele saptamani, intreaga zona a intrat in renovare, intrucat la Ploiesti se refac liniile de tramvai in cadrul unor proiecte pe fonduri europene, iar strada Gheorghe Doja este pe traseul liniei tramvaiului 101, care leaga partea de sud de nordul orasului.
Intr-un comunicat dat publicitatii, joi, Sucursala de Distributie a Energiei Electrice Ploiesti anunta ca nu are "nicio implicare in decizia care a dus la amplasarea celor doi stalpi in mijlocul carosabilului, pe strada Valeni, la intersectia cu strada Gheorghe Doja".
Potrivit reprezentantilor Electrica, in sedinta Comandamentului saptamanal pentru lucrari de investitii, care a avut loc in 10 Iulie, reprezentantul Electrica, de profesie inginer, a propus ca inlocuirea stalpilor pentru tramvai sa se faca pe vechiul amplasament pe care existau stalpii fostelor linii de tramvai, insa aceasta solutie nu a fost aprobata.
"Proiectantul General al lucrarii, Intergroup Engineering SRL, a emis o Dispozitie de Santier prin care s-a hotarat montarea celor doi stalpi in mijlocul intersectiei strazii Valeni cu Gheorghe Doja, solutie aprobata de Primaria Ploiesti. Mentionam ca pe Dispozitia de Santier nu exista nicio semnatura a reprezentantilor SDEE Ploiesti” se arata in comunicatul dat publicitatii, joi, de Electrica.
Contactat telefonic, viceprimarul cu atributii de primar al municipiului Ploiesti, Iulian Teodorescu, care ocupa aceasta functie dupa ce fostul primar si-a dat demisia in martie, cand a fost arestat preventiv intr-un dosar al DNA, a declarat corespondentului MEDIAFAX ca este in concediu si nu poate da detalii despre aceasta situatie.
Viceprimarul care il inlocuieste pe Teodorescu la conducerea Primariei Ploiesti in aceasta perioada, Iolanda Bazavan, nu a putut fi contactat pentru a exprima punctul de vedere al municipalitatii in legatura cu cei doi stalpi amplasati in mijlocul strazii.

ploiesti
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1170 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007350 (s)