News Flash:

Se implinesc vorbele Sfintilor Parinti! „Cand omul va face asta, sfarsitul se apropie. A aparut SEMNUL PIERZANIEI!

20 Iunie 2018
914 Vizualizari | 0 Comentarii
img

In vremurile de pe urma, spun Sfintii Parinti, ca oamenii vor fi atrasi peste masura de fenomenele paranormale (paranormale = paralele cu normalul), de marile enigme, minuni si vedenii.

 
Acest lucru il vedem cu usurinta in viata noastra de toate zilele, vedem cum intreaga societate este bantuita de promovarea unui stil de viata inrudit cu fenomenalul, cu extraordinarul. Pana si oamenii din Biserica au aceasta inclinatie spre minuni si vedenii, vise si descoperiri. Biserica ne invata sa fugim de aceste manifestari caci sunt foarte periculoase si vatamatoare, patericul ne prezinta din viata nevoitorilor multe suflete inselate de diavol pe taramul imaginatiei, minunilor, vedeniilor si viselor. Multimea sectelor si mai ales penticostalii au ca element de baza acest tip de inselare pentru crestinii nestiutori, slabi in credinta si usor de pacalit.
Parintii ne invata ca cea mai mare minune (intai de toate) pentru fiecare in parte este sa-si vada pacatele, iar o minune mai mare ca aceasta este sa le planga cu pocainta adevarata.
 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1278 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006480 (s)