News Flash:

Se fac angajari la Primaria Timisoara. Vezi ce posturi sunt scoase la concurs

4 Ianuarie 2016
1435 Vizualizari | 1 Comentarii
primaria timis1
Municipalitatea organizeaza concurs pentru trei posturi. Se cauta, asadar, un consilier juridic, un asistent social si un asistent social temporar.
E nevoie de oameni la Serviciul pentru Protectia Persoanelor cu Handicap Timisoara, aflat in subordinea primariei. Candidatii trebuie sa depuna dosarele de inscriere, iar in 26 ianuarie, la ora 10, sa sustina proba scrisa, la sediul Serviciului de pe Calea Dorobantilor nr. 11 A. Interviul este programat in 29 ianuarie, la ora 10, tot la sediul institutiei.
Viitorul consilier juridic la Compartimentul Resurse Umane al Serviciului are nevoie de studii superioare de lunga durata absolvite cu diploma – specialitatea Drept, trebuie sa stie sa lucreze in Microsoft Office, la nivel mediu, sa vorbeasca engleza si germana la nivel avansat. Nu are nevoie de vechime sau alte specializari, scrie tion.ro.
Din cele doua posturi de asistent social specialist pentru Biroul Asistenta Sociala scoase la concurs unul este temporar vacant, pana in 12 noiembrie 2016. Viitorii asistenti trebuie sa aiba studii superioare in specialitatea Asistenta Sociala, absolvite cu diploma de licenta, aviz de exercitare a profesiei de asistent social eliberat de Colegiul National al Asistentilor Sociali din Romania, avand treapta de competenta Specialist, sa stie sa foloseasca la nivel mediu Microsoft Office si sa aiba o experienta de minimum 3 ani in specialitatea studiilor absolvite.
Cei care doresc sa lucreze in cadrul Serviciului pentru Protectia Persoanelor cu Handicap trebuie sa aiba cetatenie romana sau a altor state membre ale Uniunii Europene ori a statelor apartinand Spatiului Economic European, domiciliul in Romania, sa cunoasca limba romana, sa aiba „capacitate deplina de exercitiu”, o stare de sanatate corespunzatoare postului pentru care candideaza, dovedita prin adeverinta de la medicul de familie, sa indeplineasca conditiile de studii sau de vechime si sa nu fi fost condamnati definitiv pentru savarsirea unor infractiuni.
Dosarul de inscriere la concurs trebuie sa cuprinda urmatoarele documente: cererea de inscriere; copie dupa actul de identitate; copiile documentelor care sa ateste nivelul studiilor si al specializarilor; copia carnetului de munca, conforma cu originalul, dupa caz; cazierul judiciar sau o declaratie pe proprie raspundere ca nu sunt antecedente penale; adeverinta medicala care sa ateste starea de sanatate corespunzatoare eliberata cu cel mult 6 luni anterior derularii concursului de catre medicul de familie al candidatului sau de catre unitatile sanitare abilitate; curriculum vitae si alte documente relevante pentru desfasurarea concursului.
Dosarele trebuie depuse pana in 14 ianuarie pentru posturile vacante si pana in 7 ianuarie pentru postul temporar vacant, la sediul Serviciului pentru Protectia Persoanelor cu Handicap Timisoara din strada Dorobantilor nr. 11A – Compartimentul Resurse Umane. Mai multe informatii se pot obtine la numarul de telefon 0256.205.465.

municipalitatea calea dorobantilor
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1268 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005245 (s)