News Flash:

Se deschide un nou santier in oras. Bulevardul Take Ionescu intra in reparatii

23 Februarie 2015
1190 Vizualizari | 0 Comentarii
O alta artera care va intra in lucrari anul acesta la Timisoara, atunci cand vremea o va permite, este bulevardul Take Ionescu, anunta reprezentantii municipalitatii. Autoritatile locale considera ca este nevoie de noi amenajari si de reparatii complexe pe acest bulevard, planul fiind de a mari si numarul de locuri de parcare cu aceasta ocazie.
In prezent se pregateste proiectul privind noile amenajari de pe bulevardul Take Ionescu, unde ar urma sa se ingusteze benzile de circulatie si sa se reduca putin din scuaruri, sa fie realizate locuri de parcare pe ambele parti ale strazii, se analizeaza daca la 45 sau la 90 de grade, sa se astearna un nou covor asfaltic si sa fie inlocuite bordurile, potrivit reprezentantilor primariei, scrie tion.ro.
Autoritatile locale spun ca nu se va inchide circulatia pe aceasta artera, lucrarile urmand sa se desfasoare etapizat, pe tronsoane.
„Vom face amenajari interesante pe bulevardul Take Ionescu. Nu de foarte mare anvergura, dar vom amenaja locuri de parcare pe ambele sensuri de mers. Desigur ca asta presupune si o redefinire a benzilor. Se va intra pe portiuni, nu se va inchide bulevardul (...) Trebuie sa extindem numarul de locuri de parcare. In functie de cum se potriveste in fiecare parte, asa vom amenaja locurile de parcare. Va fi si refacere de carosabil, facem lucrari de reparatii complexe, incat in final va fi totul cu covor asfaltic turnat in aceleasi conditii, neted, si nu cu carpaceli”, a explicat primarul Nicolae Robu.
Lucrarile vor incepe probabil in primavara pe bulevardul Take Ionescu, estimeaza oficialii municipalitatii.

nicolae robu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1118 (s) | 42 queries | Mysql time :0.005831 (s)