News Flash:

Se cere demiterea lui Lucian Sova din functia de ministru al Transporturilor: Avem un veritabil ministru anti-autostrazi

18 Iunie 2018
867 Vizualizari | 0 Comentarii
sova

Parlamentarii Uniunii pentru Salvarea Romaniei cer demiterea ministrului Transporturilor, Lucian Sova, despre care afirma ca este ”un veritabil ministru anti-autostrazi”, dupa ce acesta a declarat, joi, ca multinationalele vor pleca cand vor fi autostrazi in Romania.
”Este o declaratie halucinanta venind din partea unui ministru al Transporturilor, care ar trebui sa fie exact forta care impinge proiectele de autostrazi si infrastructura inainte. Avem un veritabil ministru anti-autostrazi. (...) Noi ii solicitam demisia, dar pentru ca ma indoiesc ca are onoarea de a face acest gest, cerem demiterea”, a declarat deputatul USR Catalin Drula.

La randul sau, deputatul Ionut Mosteanu a anuntat ca a pregatit o motiune simpla.

”Am discutat cu partidele de opozitie. Credem ca un astfel de ministru nu are ce cauta in guvern si speram ca zilele acestuia la carma ministerului sa fie numarate”, a mentionat Mosteanu.


Parlamentarii USR au criticat si anuntul ministrului Transporturilor, Lucian Sova, potrivi caruia statul roman se pregateste sa renunte la unitatea de proiect administrata impreuna cu Banca Mondiala pentru pregatirea documentatiei autostrazii Comarnic-Brasov in vederea organizarii licitatiei de executie.

Deputatul USR Catalin Drula a redat, pe Facebook, dialogul purtat, in comisia parlamentara, cu ministrul Transporturilor, Lucian Sova. Acesta din urma sustine ca multinationalele nu vor mai fi interesate de Romania atunci cand vor fi autostrazi si salarii mari.

"Ministrul Sova i-a dat replica de mai jos, ieri, in Comisia de Transporturi, unui coleg deputat care afirmase ca avem nevoie urgenta de autostrazi si ca riscam sa plece marile companii (de ex. Dacia-Renault) daca nu avem o infrastructura decenta:

Este o retea de autostrazi minunata in Occident.

De ce au venit multinationalele aici? Au venit ca sunt salarii mici.

Cand o sa avem autostrazi, o sa avem salarii mari.

Si tot vor pleca.

Catre alte zone fara autostrazi, dar cu salarii mici.”, a scris deputatul USR pe Facebook.


lucian sova usr ministrului transporturilor lucian sova
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1321 (s) | 43 queries | Mysql time :0.009085 (s)