News Flash:

Scutere electrice HOVERBOARD, ceasuri smart si alte 1.800 de PREMII COOL, oferite de IULIUS MALL TIMISOARA

2 Septembrie 2016
1156 Vizualizari | 0 Comentarii
B2F
Back to school? In septembrie, la Iulius Mall, vei fi „back to fun”. Anul acesta, in asteptarea sunetului de clopotel, Iulius Mall Timisoara a pregatit pentru clientii sai premii cool. Scutere electrice hoverboard, smartwatches, biciclete, ochelari de realitate virtuala si alte 1.800 de premii sunt oferite de Iulius Mall celor care isi fac cumparaturile in magazinele preferate.
Pana pe 18 septembrie 2016, in cadrul campaniei „BACK TO SCHOOL FUN”, sesiunile de shopping din magazinele Iulius Mall Timisoara ii vor ajuta pe clienti sa bifeze tot ce au pe lista pentru inceperea cursurilor si le aduc sansa de a castiga surprize care ii vor face vedetele scolii. La tombola sunt invitati sa participe toti cei care fac cumparaturi in valoare de minimum 150 de lei. 
Zilnic, pentru primii 100 de clienti participanti, Iulius Mall ofera premii instant: ochelari Virtual Reality 3D Cardboard, bauturi racoritoare, invitatii sa experimenteze lumea virtuala la insula The Hub din Iulius Mall si vouchere la policlinica Regina Maria, pentru a se asigura ca vor incepe noul an scolar in forma maxima.
In fiecare duminica din perioada de desfasurare a campaniei, pe 4, 11 si 18 septembrie, vor fi selectati, in urma tragerilor la sorti, trei clienti pentru care drumul catre scoala va fi unul mai usor si mai distractiv, intrucat vor castiga cate un scuter electric hoverboard, cel mai cool gadget al momentului. Aceleasi extrageri vor desemna trei castigatori care vor primi cate un smartwatch, iar trei biciclete vor merge la toti atatia clienti care au participat la tombola.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1294 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005120 (s)