News Flash:

Schimbari la varful PSD Timis

28 Decembrie 2014
1261 Vizualizari | 0 Comentarii
Sorin Grindeanu
Schimbari la varful PSD in plan local, dupa ce liderul filialei, Titu Bojin, si presedintele executiv al PSD Timis, Adam Craciunescu, si-au prezentat demisia in urma scandalurilor de coruptie in care au fost implicati. Sorin Grindeanu a fost numit presedinte interimar al organizatiei judetene, iar social-democratii au decis acum ca un tandem format din Florin Birsasteanu si Sebastian Raducanu sa asigure conducerea PSD Timisoara.
Biroul Permanent Judetean al PSD Timis s-a reunit in ultima sedinta a acestui an, intalnirea fiind condusa de presedintele interimar al organizatiei, Sorin Grindeanu, care a condus pana acum organizatia PSD Timisoara, actualmente ministru pentru Societatea Informationala in Guvernul Ponta IV, scrie tion.ro.
Social-democratii au discutat despre problemele politice si organizatorice la zi, luand si cateva decizii menite sa asigure bunul mers al lucrurilor in partid in perioada imediat urmatoare, pana la organizarea de noi alegeri interne.
Astfel, a fost fixat un termen pana la care va fi organizata conferinta judeteana de alegeri si s-a stabilit cine va asigura conducerea organizatiei din Timisoara a PSD.
„In cadrul sedintei s-a stabilit ca pana in luna martie sa aiba loc Conferinta de alegeri a presedintelui PSD Timis si a viitorului Birou Permanent Judetean. De asemenea, s-a luat decizia ca secretar executiv interimar sa fie numit domnul Adrian Negoita. Si conducerea Organizatiei Municipale a PSD Timisoara a suferit modificari, aceasta urmand sa fie condusa de un tandem format din domnul Florin Birsasteanu, presedinte, si domnul Sebastian Raducanu, presedinte executiv”, au anuntat, in cursul zilei de sambata, reprezentantii PSD Timis.

adam craciunescu psd timisoara psd timis
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1195 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005805 (s)