News Flash:

SCENE SOCANTE! O femeie a fost filmata complet dezbracata, in curtea unei biserici

6 Octombrie 2016
1491 Vizualizari | 0 Comentarii
filmata fata
Simtindu-se bine in pielea ei si fiind lipsita de inhibitii o femeie s-a filmat goala in curtea unei biserici, dar si in alte locuri publice, masturbandu-se in vazul tuturor.
Cu toate ca materialul video are vreo 30 de minute, pe Internet nu au fost publicate decat vreo 50 de secunde din acesta, exact momentele in care initial isi dezgoleste sanii, iar apoi tot corpul, unduindu-si formele pe strada fara sa se teama ca ar putea fi vazuta de cineva, informeaza The Sun.
Bruneta, cu parul scurt pana la umeri, a savarsit un act sexual chiar in curtea unei biserici, fiind filmata de o alta femeie – cel mai probabil o prietena cu care interactioneaza in timpul inregistrarii.
„Urmeaza sa ne dezbracam si sa facem tot felul de lucruri in public”, a afirmat femeia exhibitionista in timp ce isi dezvelea sanii si ii masa cu mainile in mod lasciv. In materialul video se poate observa cum cele doua femei au filmat scenele pornografice in diferite locuri publice din orasul britanic Sheffield.
Intr-o alta ipostaza, bruneta apare imbracata doar intr-un halat si cizme – nu e greu de ghicit ca nu purta nimic altceva pe dedesubt.

Galerie Video

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1152 (s) | 43 queries | Mysql time :0.010702 (s)