News Flash:

SCENE SOCANTE! Maria Constantin a recunoscut ca a fost batuta de sot

29 August 2017
1356 Vizualizari | 0 Comentarii
maria constantin si sotul
Maria Constantin nu a avut o viata tocmai linistita. Cantareata de muzica populara a trecut prin momente cumplite in prima ei casatorie.


Artista a fost casatorita cu Ciprian Tapota cu care are si un baiat. Se pare ca barbatul cu care se casatorise in 2007 a batut-o pe Maria Constantin si nu doar o data. Agresiunile s-au repetat in fosta casnicie a Mariei Constantin.


Dupa divortul de Ciprian Tapota, Maria Constantin a inceput o relatie cu Marcel Toader cu care s-a si casatorit in 2015. ”Fostul meu sot m-a batut. Si s-a intamplat de doua ori. Aceste lucruri sunt putine pe langa cele intamplate in timpul casniciei si dupa casnicia noastra. Eram acasa, inainte sa plecam la o petrecere. Fiul meu s-a pus pe plans si zicea ca nu vrea sa mearga cu noi, ca vrea sa ramana acasa. Fostul meu sot s-a enervat foarte tare si i-a tras o palma. Dar o palma foarte tare. Am ridicat tonul si i-am spus: Daca o singura data mai faci asta, nu o sa ma mai vezi. El s-a enervat foarte tare si mi-a dat un pumn in picior, in conditiile in care aveam copilul in brate. A doua oara, Codrut era mai mare. S-a intamplat in parcarea unui parc. Pentru simplul fapt ca am luat copilul ca sa ma joc cu el, m-a dat cu capul de masina”, povestea Maria Constantin in urma cu un an. 


Conform surselor noastre, Maria Constantin si Marcel Toader au mers la notar pentru a solicita divortul, urmand ca in cateva saptamani sa fie amandoi doi oameni liber. Acestia au 30 de zile la dispozitie timp sa se gandeasca daca vor cu siguranta sa faca acest pas. 


maria constantin muzica populara casatorie ciprian tapota relatie
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1166 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006267 (s)