News Flash:

SCENE SOCANTE langa Timisoara! O stana de oi a fost atacata de maidanezi. Zeci de miei au fost sfasiati de coltii salbaticiunilor

14 Martie 2016
1669 Vizualizari | 0 Comentarii
cioban2
Zeci de miei morti au fost gasiti, sambata, la o stana din Cerneteaz, dupa ce aceasta a fost atacata de o haita de caini vagabonzi.
Incident soldat cu moartea a zeci de miei si oi, la o stana din localitatea timiseana Cerneteaz. Sambata dimineata, ciobanul Flavius Bartos a plecat sa manance, iar in lipsa sa, turma de ori a fost atacata de o haita de caini abandonati si salbaticiti. Cand s-a intors la stana, ciobanul a gasit cinci caini fara stapan in tarcul oilor si doi caini in apropiere, scrie tion.ro.
In urma atacului, 30 de miei si 10 oi au decedat, iar alti 50 de miei au fost raniti.
Ciobanul a raportat incidentul politistilor si medicului veterinar din localitate. Omul a povestit ca de ceva vreme o haita de 7 caini vine regulat pe pasune, insa pana acum nu au mai atacat oile sale. El a cerut si Primariei din Giarmata sa faca ceva, insa pana acum nu a fost luata nicio masura. Omul este, pe buna dreptate, disperat, dupa ce a vazut cum toata munca sa din ultimul an s-a dus intr-un interval de doar o ora.
Potrivit declaratiilor date de catre Flavius Bartos politistilor, stana sa cuprinde aproximativ 400 de oi si este pazita de doar trei caini, potrivit legii. Paguba se ridica la zeci de mii de lei.

cerneteaz ciobanul flavius bartos
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1360 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005290 (s)