News Flash:

SCENE SOCANTE la ZOO! O ingrijitoare a fost UCISA de un tigru

30 Mai 2017
1198 Vizualizari | 0 Comentarii
tigru zoo
Update: Autoritatile britanice au anuntat luni seara ca o ingrijitoare a fost ucisa de un tigru la gradina zoologica Hamerton Wildlife Park din Cambridgeshire. Initial, serviciile de urgenta au intervenit inclusiv cu un elicopter in urma unui ”incident grav” de la gradina zoologica situata in apropiere de localitatea Huntingdon.

„Un tigru a intrat intr-un tarc cu o ingrijitoare. Din pacate, femeia a murit la locul incidentului”, a declarat purtatorul de cuvant al politiei din Cambridgeshire.

Vizitatorii au fost condusi afara din gradina zoologica. La momentul incidentului, niciun animal nu a scapat din adapost. Politistii ancheteaza moartea, care „nu este considerata suspicioasa”.
Stire initiala: Vizitatorii unei gradini zoologice din Cambridgeshire au fost evacuati de urgenta din cauza unui incident serios.

Purtatorul de cuvant al politiei din Cambridgeshire a anuntat: „Am fost chemati in jurul orei 11.15 a.m. din cauza unui incident serios din Hamerton Park. Oamenii legii au ajuns la locul faptei odata cu echipajele de ambulata si Magpas Mid Anglia General Practitioner Accident Service air ambulance). Nu exista si late informatii in acest moment dar va vom tine la curent. Nu se intampla nimic in acea locatie acum, asa ca nimeni nu trebuie sa fie ingrijorat”.

Martorii sustin ca au vazut in zona un elicopter de interventie, ambulante si politie. Parcul a fost inchis pentru toata ziua.

Sursa: antena3.ro

update ingrijitoare ucisa tigru gradina zoologica hamerton wildlife
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1128 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005664 (s)