News Flash:

SCENE SOCANTE la New York! Un mort si 22 de raniti, in Times Square, dupa ce un sofer a intrat cu masina in pietoni

19 Mai 2017
877 Vizualizari | 0 Comentarii
masina in pietoni
Ultimul bilant indica un mort si 22 de raniti, in Times Square din New York, dupa ce un sofer a intrat joi cu masina in pietoni, potrivit agentiilor internationale de presa.
"In baza informatiilor de care dispunem pentru moment, nu exista nicio indicatie ca ar fi vorba de un act de terorism", a declarat primarul New York-ului, Bill de Biasio, citat de AFP, subliniind totusi ca prezenta fortelor de securitate a fost intarita in locurile-cheie ale metropolei americane.
Autoritatile l-au identificat si retinut pe soferul vehicului — Richard Rojas, 26 de ani, din Bronx, care a lucrat in cadrul armatei din 2011 pana in 2014.
Conform EFE, el a mai fost arestat de doua ori pentru conducere sub efectul alcoolului si alte incalcari ale legii. In martie, a fost retinut ultima data dupa ce a amenintat cu cutitul la gat o persoana.
Potrivit unor surse din politie citate de televiziunea ABC, rezultatele probelor in cazul soferului ar fi fost negative la alcool, dar pozitive in privinta folosirii de narcotice. 
Conform relatarilor martorilor, el conducea vehiculul sau in apropiere de Times Square cand a virat pentru a intra pe strada 42 si, conducand pe contrasens, a urcat bordura si a intrat in pietoni, prima victima fiind o turista de 18 ani, din statul Michigan, care a murit pe loc. Ea era insotita de sora sa, de 13 ani, aceasta fiind ranita, potrivit autoritatilor.
Rojas si-a continuat cursa pe contrasens si a calcat cu masina trecatorii din zona pietonala pana ce s-a izbit de un stalp, pe strada 45.
"Venea foarte rapid, cu circa 120 de kilometri la ora pe contrasens", a spus pentru EFE un vanzator stradal de mancare.
Incidentul din Times Square, una din atractiile New York-ului, vizitata anual de zeci de milioane de turisti, s-a produs joi la pranz, ora locala (16,00 GMT) pe o vreme insorita.
AGERPRES
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1185 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005019 (s)