News Flash:

SCENE SOCANTE la Manchester! Atac terorist soldat cu zeci de morti si raniti

23 Mai 2017
921 Vizualizari | 0 Comentarii
manchester attack 2
Scene uluitoare s-au petrecut noaptea trecuta in Manchester, Marea Britanie. O explozie devastatoare s-a produs la ora locala 22. 23, in timpul unui concert sustinut de artista Ariana Grande pe Manchester Arena, sala cu o capacitate de peste 20.000 locuri. Cel putin 19 oameni au murit si 60 de persoane au fost ranite in urma unor explozii care au avut loc la finalul concertului. Explozia s-a produs la iesirea din sala de spectacole, cea mai mare din Europa. In interior erau prezenti numerosi copii si adolescenti.
Din primele informatii,conform politiei, se pare ca a fost vorba de un atac sinucigas. De altfel, un barbat suspect cu un rucsac a fost vazut in prasjma arenei, autoritatile locale aratand ca easte posibil sa fie un terorist kamikaze. 

Si reprezentantii Ministerului Afacerilor Externe (MAE) au anuntat ca se fac demersuri pentru identificarea victimelor, urmand a se vedea daca printre acestea se aflau si cetateni romani.  "Ambasada Romaniei in Regatul Unit al Marii Britanii si al Irlandei de Nord are in atentie incidentul produs in seara de 22 mai 2017 in localitatea Manchester. Misiunea diplomatică romana a intreprins, in regim de urgenta, demersuri pe langa autoritatile locale in vederea obtinerii unor informatii privind circumstantele producerii incidentului, precum di date cu privire la nationalitatea victimelor. Ancheta autoritatilor britanice cu privire la acest incident este in desfasurare. Ambasada Romaniei in Regatul Unit al Marii Britanii si al Irlandei de Nord monitorizeaza cazul si mentine legatura cu autoritatile locale, fiind pregatita sa acorde asistenta consulara, in functie de solicitari. Ministerul Afacerilor Externe exprima profundul regret si condoleante pentru numeroasele pierderi de vieti omenesti si intreaga speranta pentru recuperarea rapida a persoanelor ranite, in urma puternicei explozii care a avut loc pe 22 mai, la Manchester. In aceste momente dificile, Ministerul Afacerilor Externe exprima intreaga solidaritate cu poporul britanic", se arata in comunicatul MAE.

manchester explozie concert ariana grande europa
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1223 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006590 (s)