News Flash:

SCENE SOCANTE la Iasi! O tanara a lasat un bilet de adio, apoi s-a aruncat in gol de la balcon

25 Aprilie 2017
1257 Vizualizari | 0 Comentarii
cazuta de la etaj
• A inchiriat un apartament la etajul sapte pentru a se sinucide • Aceasta tanara din Iasi a vrut sa moara cu orice pret • S-a zdrobit de beton si nimeni nu a mai putut face nimic pentru a o salva •   

O tanara din Iasi s-a sinucis ieri seara. Un trecator a observat la marginea unui bloc din Centru trupul femeii si a anuntat de indata oamenii legii. Initial nu se stia despre ce este vorba, insa, odata ce politistii au ajuns la fata locului s-a stabilit ca este vorba despre o sinucidere. Ligia Burcea, in varsta de 29 de ani a inchiriat ieri un apartament la etajul sapte in jurul orei 14:00, iar la cateva ceasuri distanta a sarit de la balcon. 

Un echipaj medical a ajuns la fata locului, insa, in ciuda eforturilor nu s-a mai putut face nimic pentru femeie. Din cate se pare, tanara este din zona Frumoasa si a avut mai mereu probleme emotionale. Ieri, la locul tragediei o cunoscuta de-a femeii a spus ca Ligia a mai avut tentative de sinucidere, in urma cu cativa ani.  

Politistii din Iasi au demarat o ancheta pentru a stabili ce s-a intamplat cu femeia. "Politistii au fost sesizati in cursul serii de catre un trecator care a observat trupul femeii. In cauza s-a deschis un dosar penal, iar cercetarile continua pentru stabilirea intregii situatii de fapt", a precizat Anca Vijiac, purtator de cuvant in cadrul Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Iasi. 

Locatarii l-au anuntat aseara pe proprietarul apartamentului de unde s-a aruncat tanara. Barbatul a spus ca Ligia il contactase dupa ce vazuse anuntul in mediul online. Trupul neinsufletit al tinerei a fost transportat la Institutul de Medicina Legala (IML) Iasi pentru necropsie. Dupa ce vor afla rezultatele, oamenii legii vor stabili ce s-a intamplat. Pana acum toate indiciile duc catre o sinucidere. 

ligia burcea sinucidere dosar penal anuntul
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1233 (s) | 32 queries | Mysql time :0.010210 (s)